[silindi] 27 haftalık hamileyim ilk gebelik hareketlerini hissetmiyorum dünden beri daha doğrusu azalma oldu sanki bir kaç gündür anlamadım sütlaç yedim bi kase sol tarafa uzandım bi 10 dakika ama yok şimdi doktora gidiyorum dua edin korkuyorum 😢
OzgeSyr_ [silindi] cok korkuyorsanız doktora gidin bende aynı haftalardaym 1 hafta fln bende de oldu az hareket edıyordu ama sonradan hareketlendı olabiliyor sanırım bu haftalarda
TazeAnne06 [silindi] korkmayın Allahın izniyle iyidir uyuyodur falan inşallah 🙏 yazın buraya da merak ettim
La_le [silindi] aynı haftda bende de olmuştu canım ben hastaydım stresten dolayı bebeğin haraketi azaldı ama 28 girdiğim an tekrar canlandı inşallah bebeğin iyidir canım sağlıklı kucagina almaya nasip etsin rabbim
[silindi] OzgeSyr_ özel hastane de çalışıyorum zaten burdan da takipliyim hemen çıktım çok şükür poposu aşağıdaymiş ondan hissetmiyormusum 🥲 kaç gündür hareketleri azaldı korktum
Prenseslerinannesi344 [silindi] benimde 3 bebeğim hala tik yok yok denilcek kadar az erkek diye mi yoksa her bebek farkli ondanmi bilmiyorum okadar çikolata yememe ragmen 18 de gittiğimde dktr normal dedi ufak diye dedi simdi 19 3 um insan cesit cesit sey düşünüyor 20 ye girimce hareketlenir diyende var bakalim sende git sor insalalh kotu bjsey yoktur bebeğinde
[silindi] Nill2 ayy sinirlerim bozuldu kaç gündür hareketleri azaldı yani farkındayım tatlı yiyoruz yok sol tarafa yatıyoruz yok hareket 🥲 çok şükür yüreğimi ağzıma getirdi valla
Pp0634 27 haftalık Aynı durumu bende yaşadım dün gittim hemen hastaneye uyuyormuş megersem ya bende ilk gebelik böyle insanın ağzı yüreğine geliyor vallha çok iyi anlıyorum seni inşallah sağlıkla kucağımiza alırız 🤲