ol_cay367 emineessahin ben daha olmadım 25 haftalık oldum sebebi sağlık ocağında asi yokmus gelince arayacaklar. Çok önemli asi riske atmamak lazim sağlık ocağını da takip etmek lazım asi bazen olmuyor
Nuryldrm13 emineessahin Benimde yaptırmam gerekiyor 22 haftalık oldum ama sağlık ocağım baya uzak herhangi bir sağlık ocağından yaptırmam mümkün mü acaba bilen var mı kızlar ???
Tgbgcli Ben oldum ikinci doz içinde randevu aldım hatta.ablam olmamıştı doğum sırasında enfeksiyon kaptı ölümlerden döndü göze alamadım riski
emineessahin Tgbgcli Edadrmz Merve_tna Ronas Sevdapl ol_cay367 bende başlarda erteledim sonrasında olmayı unuttum şimdi 31. Haftadayım ve yapmıyorlarmış artık. Erken doğumu tetikler diye. Doktor şimdi ameliyathaneler yeterince steril dedi ama zamanında gitmediğime pişman oldum şimdi
Ronas Benim alerjim var olamıyorum ilk bebeğimi sezeryan la getirdim şimdi 8 yaşında hiç sıkıntı yaşamadım 2. Gebeliğimi yaşıyorum kısmetse normal düşünüyorum umarım sıkıntı olmaz
ol_cay367 Nuryldrm13 canim orası sağlık ocağı insiyatifine kalmış ben farklı sağlık ocağını aradım sordum malesef misafir hasta kabul etmiyormuş