Annecikk34 Kızlar 30+2 deyim. Böyle gün içerisinde hep vajinama ağrılar giriyor çıkıyor sancı gibi. Normal mi erken doğumla alakalı olabilir mi ? İlk gebeliğim, tedirginim. Benimle aynı haftada aynı problemi yaşayan var mı ?
Nezoooo38 Annecikk34 bende aynı problemı yasıorm dun gıttım doktra yalancı sancıdır yada sen cok zayf ve mınyonsun ondan gensledıkce eve ayakta drdukça baskı yapıodr dedı
La_le Annecikk34 canım bende 31 haftalık gebeyim bı kaç gün önce senin bu şikayetine gittim benim hem belim ağrı girip ayaklarıma vuruyordu adet ağrısı gibi ağrı çektim yarım saat baktım gecmiyir gece saat 3 de acile gittim ne açılma nede sancı gozuktu yalancı sancı dedi gönderdi
Nezoooo38 Annecikk34 bende yenı 60 olucam sekız aylıgız asırı dar karnım oyzden sende benım gıbısındr muhtemelen
Annecikk34 La_le benimde yalancı sancı büyük ihtimal anlık girip çıkıyor afedersin sanki bir şey sokup çıkarıyorlar
Merve_tna Annecikk34 bendede var aynısı yalancı doğum sancılarıymış galiba doktora soracağım perşembe günü özellikle bebek oynadıkça oluyor bende
ipekarel Merve_tna benimde randevum Perşembe bende soracağım bu ikinci gebeliğim ilkinde hiç hatırlamıyorum böyle şeyler o yüzden tedirgin oluyorum sürekli 😔
Merve_tna ipekarel benimde ilk olduğu için bende çok tedirgin oluyodum ama artık o kadar normal geliyo ki doğumum başlasa anlamam resmen 😒 umarım birşey çıkmaz sağlıkla kucağınıza alırsınız bir avazda