EEizm Arkadaşlar merhaba. Gerek doğum öncesiyle gerek doğum sonrasıyla ilgili bebeğe daha faydalı olmak için hangi kitapları okudunuz/okuyacaksınız? Önerileriniz neler ?🌸
Behiye89 EEizm harika haftalar ve mahallenin en mutlu bebeği. Kesinlikle her anne okumalıdyr düşünüyorum.
Ergingul_ EEizm geliştiren anne babayı okudum doğan cüceloğlundan şuan da bağırmayan anne baba olmayı okuyorum o bitince çocuk psikolojisini okuyacağım
Deletedmom83940 EEizm ben trendyoldan almıştım üçlü set olarak bebeğinizi beklerken sizi neler bekler bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler çocuğunuz büyürken sizi neler bekler diye tavsiye ederim
EEizm Behiye89 Harika haftaları çok duydum. Bakmıştım ama alsam mi almasam mi bilemedim. O zaman alınacaklar listesine eklensin 🌸
EEizm Deletedmom83940 Bunları da not aldım 🌸 Bir yerden başlamak lazım yavaş yavaş. Sonra okumaya vakit olmuyormuş, öyle diyorlar 😊
Ergingul_ EEizm geliştiren anne baba çok güzel tavsiye ederim bağırmayan anne baba olmak bana göre biraz sıkıyor gibi ama faydalı olacağını da düşünüyorum diğerini daha okumadığım için birşey diyemeyeceğim maalesef 🙂
Deletedmom83940 EEizm zaten bu söylediğim üç kitap bayağı kalın doğurana kadar anca biter diye düşünüyorum 😂