Nermin_nur1 Meltem_Akgn3 bence değil canım . Bu benim fikrim tabi . Bana eltimin kızından falanda gelen çok kıyafet oldu ama tabi bende alıyorum ayrıyetten . Baktım çoğalmaya başladı bende yıkamaya başladım ufaktan. Geçe bırakmak doğru değil diye düşünüyorum ne olacağı belli olmaz . Umarım sizde hayırlı ve doğru zaman da ayarlarsınız eksiklerini ☺️❤️
Mtzkuzum Prenseslerinannesi344 benimde kızım var şimdi nasipse oğlum olacak saklamıştım kızımın kıyafetlerini onunkileri giydirebikeceğim tarzda olan herseyini giydirmeyi planlıyorum en azından evde
Prenseslerinannesi344 Mtzkuzum bir çuval var yakin zamanda ayiririm bende uniseks renkleri icinden yikarim giysin evde giysin kim goreck yeni dogan dolu cuval😁
Gozde42 Valla bende yavaştan başladım ne olur ne olmaz diye gurbetteyim yardım edenim yok annem doğuma gelecek ama ona da yaptırmam hazırcana yıkadım koydum son haftlara doğru çantamı hazırlarım tamam bu arada 28 1
Nermin_nur1 Gozde42 en iyisi canım benimde annem uzakta şu an da yardım edebilecek kimse yok açıkçası o yüzden bende başladım 🙏🏻🙏🏻
Gozi Nermin_nur1 Erken diyenlere hiç bakma bende erkenden yıkayıp ütülemiştim iyi ki yapmışım şimdi 35 olduk bi hastane çantası kaldı o bile gözümde öyle büyüyor ki anlatamam. Ağırlaştım ağrılarım başladı uykusuzluk bi yandan 32 den beri böyleyim iyi ki yapmışım diyorum şimdi