Sevdapl Melisssssss 5+1 de görünmüştü benim. Ama kalp atışı ve bebek de hepsini bir arada göreyim diyorsanız bekleyin. 6+1 de de bebek ve kalp atışını gördük.
Rukiyeisikmn Melisssssss merhaba ben 4+5m dün kesemiz gördü doktor çift çizgi çıkar çıkmaz koştuk 2 hafta sonra kalp atışını dinlicez dedi bence gözükücektir benm ki daha miniminicik
Melisssssss Rukiyeisikmn benim o tarihte çok minik gördü de şimdi yarın bi doktora gözükücez bakalım ne diyecek
Rukiyeisikmn Melisssssss ya inşallah hayırlı güzel haberler alırdı. Benmki 0.80 cm dedi gayet normal dedi inşallah senin haberlerinde çok güzel olur yaz muhakkak
Melisssssss Rukiyeisikmn burda akşama heber veririm canım benim inşallah benimde normaldir yA rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize sağlıklı gebelik geçirelim
Yarenay Melisssssss ah canım sen bu konuyu gel birde bana sor içim içimi yiyo resmen 4+2 de gittin bisey gorunmuyodu gün sayıyorum şimdi 6 haftalık olsun da gidip görüyüm diye doktar 6 da görünür dedi
Melisssssss Yarenay bugun gidicez bakalım inşallah ya görürüz kalp atışı da haftaya olur artık heralde