TazeAnne06 gulbis1 valla ne yaparsam yapayım ilk 3 ay hiç geçmedi sadece çubuk kraker ayva sarı leblebi yiyerek bulantıları çok az da olsa hafiflettim ama kusma hep oldu ilk 3 ay 3 kilo verdim 😵💫 7-8. Haftada başlayıp 14’e kadar devam etti
Sevdapl gulbis1 6. Haftada başlayıp 10. Hafta da bitti. Tuzlu yiyecekler, ayran, yoğurt, peynir ekmek idare etmiştim.
Selinayyy gulbis1 7 haftada başladı hala devam ediyor malesef bi tek meyve iyi geliyor birde tuzlu çubuk sulu yemek yiyemiyorum gebeligimi ogrendigimddn beri her sabah yumurta yerdim 1 haftadır yiyemiyorum çok zor
Birminikcivciv gulbis1 6. Haftada başladı 14. Haftaya kadar 5 dk aralıksız kustum. Şuan 17 deyim sürekli olmasada evet bulantım ve kusmam var
Kestanegulsah Kaçıncı kaftada başladı hatırlamıyorum ama 13. Haftadayım hala berbat bir şekilde devam ediyor tam 7kg verdim 🙃
15ysr11 gulbis1 4 5. Haftalarda başladı 7+6 yız hâla düzelmiş değil hâliyle halsizlik ve uyku yapıyo 🥺🥺
Mutlu1234 Ben 12.haftadayim hala bulantılarım var prillam iyi geliyor tavuk et yumurta asla yiyemiyorum 😔