Bimucizeee Ezgi07102021 pessarin takilmasi daha iyi dedigin gibi dikis atilsa enfekyn hic gecmiyo ..ins pessar doguma kadar goturr hepimizi
Ezgi07102021 Bimucizeee 21. Hafta bittiginde takildi suan iste 36+3 teyim…6 hazirana sezeryan icin gun verdi doktorum
Emine003 Bimucizeee anladım canım bu hamileliğimde bende kullandım o fitil den 3 taneydi üçgen şeklindeydi benim geçti canım şükür senin ki de geçer inşallah 🤲
Bimucizeee Ezgi07102021 peki ciktimi hic pessar doktr kontrol ettimi her hafta?insalah saglikla alirsin kucagina
Emine003 bsraguruler şükür canım hadi inşallah tutacak canım dualarimdasiniz 🤲🥰peki takılırken acı hissettin mi canım
bsraguruler Emine003 doktorumun eli hafiftir normal de muayenelerde hissetmezdim bunda biraz acidi ama dayanilmayacak kadar değildi zaten gözüm aci da görmüyordu ,☺️
bsraguruler Emine003 canım şeyi soracaktım ben progestana da devam ediyorum onu fitil olarak koyuyorum koyarken afedersin çok aşağıda hissediyorum normal midir ki
Emine003 bsraguruler anladım canım inan üzerinden nerden baksan 4 seneye yakın geçti Canım inan hatırlamıyorum ama benim elime öyle bişey gelmemişti sanırsam dediğim gibi yine de tam hatırlamıyorum kuzum sen istersen birde doktoruna sor normal mi diye
bsraguruler Emine003 soramadım canım Dr yoktu hafta sonuydu muayene etti nöbetçi Dr bsy demedi baktı ultrasondan ama biraz elime geliyor pesser ama sıkıntı olsa düşer dedi Dr sanırım sıkıntı yok kanama ağrı yok
Emine003 bsraguruler himm anladım canım aşağı tarafta mi kaldı acaba gerçi doktor bi sıkıntı yok demiş canım için rahat olsun inşallah hayırlısıyla vakti zamanında sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🤲