Bimucizeee canım öncelikle ben çok stres yapmıştım ama gerek yokmuş biraz zorlu bi süreç ama illaki yanında Sana bakacak birinin olması gerekiyo canım Ben ilk öğrendiğim de hemen halka takıldı sonra 24 ten 36. Haftaya kadar yattım canım şöyle ki hiç kalkmadim sadece tuvalet için kalktım yemeğimi suyumu bile yattığım yerden yedim içtim 10 günde bir sefer banyo yapiyodum tuvalete klozete giriyodum yere çömmemek için sonra haftada bir iğne vurunuyodum pruluton iğne eve hemşire geliyodu ben çıkmıyodum evden sonra geceleri yatarken bi tane progestan fitil kullandım oturmak yasaktı evin içinde bi tur atayım bile yapmadım dediğim gibi sadece tuvalet onun harici hep yattım hastaneye giderken arabada yatarak gidiyodum oraya varınca doktorum ilk beni aliyodu oturmak yasak olduğu için 36. Haftaya kadar böyle devam etti canım sonra halkayı çıkardı doktorum sonrada oğlum 3 hafta daha bekledi ama hiç yatmadım bu süre içinde de 39 olunca oğlum doğdu canım hep yatınca doğumum zor olur diye de düşünme benim oğlum 4 kilo doğdu 2 ıkınmamda çıktı 2 tane de dikişim vardı 🥰 korkma canım bol bol dua et bak şuan 2.ye hamileyim yine aynı şeyleri yaşıyorum sadece açılmam yok ama rahim ağzı git gide kısalıyo doktor ihmali yüzünden dikişte atılmadı halka da takılmadı Allah’a emanet gidiyoruz 🤲 yatmaya çalışıyorum yine elimden geldiğince oğlum 3 yaş 3 aylık illaki onunda psikolojisi için bazen ayakta kalmak zorunda olduğum zamanlarım oluyo zor bi süreç ama sonucu güzel canım dişini sık kuzum Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🤗