MerveAvarDnmez 20 haftalık hamileyim 2 gündür karnım sağa doğru toplanıyo ve kasılıyo böyle bi durum yaşayan var mı aranızda 😔😔
Dilekkkk MerveAvarDnmez ben 18den beri yaşıyorum doktor dinlen dedi sürekli 25 olduk hala oluyor hala dinlen diyor hangi magnezyum u içtiysem taramadı işe içiyorum ama boşa hala kasılıyor taş oluyor
Aysnrhner Benim olmadi ama iki gündür karnim cok sert canim son zamanlardayim soğuk aldim ondan oldu sanirim seninde oyle birsey olabilir mi.kontrolde mi cikti kasılma diye
MerveAvarDnmez Aysnrhner Aysnrhner yok kontrolde değil ben kendim hissettim doktora anlattım kasılma dedi göbeğim sağ tarafa toplandı sertleşti bi anda 10 saniye sonra normale döndü
Tugbaylmaz- Daha erken haftalar da yaşadım, sürekli toplanıyordu önemsemedim ama daha sonra sancılı olmaya başladı doktora sordum birşey tetikliyordur mutlaka onu dedi, enfeksiyon varmış o tetikliyormuş 🤷🏻♀️ İhmal etme sende mutlaka git, şükür geçti şimdi. Magnezyum verdi bir de onu kullanıyorum 😇
MerveAvarDnmez Tugbaylmaz- inşallah bişey olmaz ya çok korktum gerçekten konuştum doktorumla riske atmayalım dedi progeston diye bi ilaç verdi
MerveAvarDnmez Dilekkkk Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin ben çok korktum bi an karnımı o şekilde görünce