xarasmomx Aleynaabirke tuzlu kraker ve leblebiler iyi geliyor. biraz limonda yiyebilirsin sen migdeni ferahlatio hemde bulantiya cok iyi geliyor azicik ama fazla yeme:)
Psikolog Eğer doğal yöntemlerle geçmesini istiyorsan limon sık ve suyunu iç tabii mide yanman varsa iyi gelmez bir diğeride zencefil tüketmen çiğ tüketebilirsen çok iyi gelir. Diğer bir yöntem ise ilaç olarak Almanya‘da Vomex satılıyor onu veriyor doktorlar fakat oradaki Eczanelerde satılıyor mu bilmiyorum
Umrn93altinmala Sade maden suyunun içine 2 dilim limon koyup öyle için midenizi birazda olsa rahatlatır
Yesimmmm Ben şuan 16+4 oldum geçen haftaya kadar sürekli bulantı kusma yaşadım halen bulantım var ama kusmalarım kesildi gibi bişi. Hamile oldugumu öğrendiğimden beri zofer 4 mg kullanıyorum akşam sabah olarak birazda olsa rahatlatıyor ama kusma geldimi engel olamıyordum sürekli kusmaktan halsizlik baş agrısı miğde krampları yaşadım hastaneye gidip serumla su ve mineral takviyesi yapıldı her gün gittim bazen iki günde bir. Doktorum şaşırıyodu halime çok agır geçiriyosun dedi hep. 1 ayda 6 kilo verdim yatalak hasta gibi 2 ay geçirdim şuan yeni yeni yataktan kalkmaya başladım çok miğdem bulanırsa limon yiyorum kabuguyla ama miğde yanması ve tansıyon düşüklüğüm varsa ceviz yiyorum. Tuzlu çubuk bisküvi leblebi yemekten kabızlık yaşadım tiksindim de hepsinden şuan bana sadece zofer ilacı ve ceviz miğde bulantıma yardımcı. Doktoruna sor istersen bu ilacı kullanabilirmisin. Cevizde hem bebek için önemli hemde rahatlatıyo yani bende öyle . Herkese hayırlı hamilelik nasip etsin rabbim.
Epelinkiran Doktorum bana rennie duo şurup yazmıştı şikayetin oldukça iç bi kapak dedi. Ayrıca çok yandığından yeşil elma yiyorum iyi geliyor