Selintrkn Sabahtan beri ne azalan ne çoğalan bi sancım var ama anlayamıyorum düzenli de değil sanki ama hiç geçmedi 38+1 haftadayım
Zuzuu Selintrkn benimde aynı şekilde 38.haftamdayım bir kaç gündür geçmeyen bel ağrım ve hafif hafif vuran regl sancısı gibi sancı var arada da karnım taş kesiliyor hareketlerde azaldı gibi beklemedeyim bende...
Elifnurrr Selintrkn 38+2 yim bende de aynısı var düzensiz bazen hiç geçmeyecek gibi sancılar oluyor. Düzensiz olduğundan Doğum değildir diye düşünüyorum
Hnfavcl Benim de aynı 38 haftadayım lavaboya gidince rahatlıyor gibi oluyor ama anlık. Şiddetli bi ağrı değil ama benim bende anlayamadım 🤦🏻♀️
Selintrkn Hnfavcl benimdd sabahtan beri böyle ya ne arttı ne geçti artmayınca hastaneye de gitmek istemiueoum ama
Bba Kızlar ben 10 gün önce Doğum yaptım sancılar adet sancısı gibi oluyor ben inanılmaz baskı hissetmeniz lazım Artık 5 dk da bire düşerse Doğum başlıyor demektir ☺️
begumge Bba 37.haftadayım günde birkaç kez adet sancısı gibi ağrım oluyor bazen aynı anda belimde de. Gerçeğiyle ayırt edememekten korkuyorum ağrı eşiğim çok yüksektir çünkü. Şu doğum sancısını tarif edebilir misiniz 🤭
Selintrkn Bba ya canım bide arada resmen aşağıda kalp atar gibi oluyo birden bi baskı sancıyla karışık tuvaletim var gibi ama sabhatan beri yükselmedi sancı birde sol bacağıma da vuruyo arada
Selintrkn begumge ay bende ondan korkuyorum ilk bebeğim anlamamaktan ters bişi olacağından korkuyorum
DilekayiroluAy begumge adet sancısına benziyor fakat bayagi fazlası. Bele vuruyor. Ayrıca Afedersin vajinani ayiriyorlarmis gibi ayrı bir ağrı oluyor. Ayrıca insanda kabızmışsın gibi ıkınma isteği yaratıyor. Bendeki böyleydi.
deletedmom503 begumge Agrı esigin ne kadar yuksek olursa olsun o sanciyi ayirt edememen mumkun degil tatlim o yuzden emin ol gercek agrin olunca hissedeceksin 😉😉
Hnfavcl Selintrkn kasıklarımda var benim canım takip et kendini artıyomu diye. Uzan dinlen yorulma. Her an tetikte olcaz heralde artık son zamanlar zormuş 😟
Selintrkn Zuzuu hadi inşllah kısa sürede sağlıkla alalım zaman daraldıkça insan heran tetikte oluyo ağrı o sancı mı akıntı mı geldi diye geçmiuo zaman 😊
begumge DilekayiroluAy çok teşekkürler 🙏 birkaç gün öncesinden sinyal veriyor mu yoksa o gün mü anladınız?
Selintrkn ebru23 düzenli değil canım büyük ihtimal yalancı ama hemen geçiyordu busefer sabahtan beri sürüyo ama çoğalmıyo som zamanların baskısı sanırım artık
Selintrkn Elifnurrr aynen saatte gözüm hep ama ne düzenli ne arttı bekliyoruz bakalım çıkacak gibi hissediyorum artık ama gelesi yok boşuna heycan sanırım 😊😊