symatk Kızlar erken gebelik testi aç veya tok karnına ya da ilk idrar ile mi yapılıyor şansımı denemek için aldım âdete bir gün var nasıl yapmalıyım
CansuDRY symatk Adete 1 gün varsa gece bile yapsanız varsa çıkar. Açlık toklukla idrar testinin alakası yok.
gurbetcianne97 symatk birşey yiyip içmediysen çıkabilir. Mühim olan idrarının suyla incelmemesi ama adetine bir gün kaldıysa çıkar zaten muhtemelen
Deletedmom7373700 symatk bitanem aç ya da tok olmanla ne alakası var çişinin 🤭♥️ Çıkar tabi eğer varsa silikte olsa. Sabah ilk idrarla yaparsan daha net oluyor. Çişin olduğu sürece açkende yapsan bişey olmaz 😂🙏🏻
Gizem2121 symatk bnde adete bir gun kala yapmstim tok karna ve ilk idrada degildi kip kirmizi olmstu yapp bence silikte olsa cikar dene bi insalh cikar buraya yazmayida unutma merk etim bak cikar mi diye
symatk Yaptım negatif çıktı olsun üzülmedim ilk gebeliğim sağlıksızdı bundan sonraki gebeliklerim sağlıklı olsun sağlıklı yavrum olsun Allah’ın izniyle zaten düşük ve kürtaj olalı 3 ay oldu ben geçen ayın ortalarında denemeye başladım