Elifnrcn Melisssssss hastane çok uzak eşime söylemem lazım o da hemen hevesleniyor sonra hayal kırıklığı yaşamasın diyorum😂😂
1bsra Elifnrcn 9 gün önce olması yerleşme ihtimalini çok arttırıyor canım bence direk acile git 1 buçuk saatte sonucu öğrenirsin çok midem bulanıyo dersin gebelik var mı diye soruyorlar test yapıyorlar
Elifnrcn 1bsra akşam giderim belki bakalım duruma göre ama 9 gün önce kanamam olmadı sancılarım başladı
Pitircikk Elifnrcn bence var yarın sabah tekrarlarsan daha net çıkar gibi 😍 ben tüp bebekle hamile kalmıştım oğlumda, 7. Gün test yapmaya başlamıştım ve böyleydi çok belirsiz bi çizgi vardı
Nur22Elif Zehraa3 https://mutluresim.com/ Yüklemeye başlaya tıklayıp fotoğrafı seç. Kopyala yazıyor zaten o linki buraya yapıştırınca attığım şekilde resim olarak yükleniyor.
mucizeolsunn Elifnrcn burda hiç çizgi olmayana bile hayırlı olsun yazanlar sana yok demişler çok şaşırdım ama ben de ince bir çizgi gördüm yine de bişey demek doğru olmaz kan ver canım inşallah çıkar 🥰
Tekininannesi Elifnrcn vat canim çift çizgi görünüyor kan testi yaptır bence hiç idrar testiyle uğraşıp acaba mi diye soru isaretleriyle ugrasma kan net sonuç
Elifnrcn Tekininannesi ahh hastane azcık yakın olsa bi de yeni gelin sayılırım gurbetteyim 🥹 bilmiyorum bile düzgün