Sehrbnon12 ay12 yok canım bebegi bile göremezsin belki keseleri görürsün sadece ben karından ultrason ile 5+0 da gördüm 6+4 de bebekleri ve kalp atıslarını gördüm duydum
Deletedmom7373700 ay12 bebek bişe gözükmez muhtemelen. Kese gözükür sadece o haftada. 7. Haftada falan duyuluyor kalp atışı
Gub ay12 4haftalık dedi dr kesemi gördüm şuan benimde 5+2 2 hafta sonra kalp atışı için gelin dediler
Deletedmom83940 ay12 7 haftama girerken gidicem inşallah o zaman duyarım o haftalarda da keseyi görmüştük sadece
Ozlm0916 ay12 erken canım bize 8 haftalıkken gel dedi doktor kalp atışı için tabi ben duramadım yerimde 7+3 te gittik duyduk 🙏
ay12 Teşekkürler arkadaşlar 🤗 ben yine de idrara sıkışık şekilde gitmeyi düşünüyorum belki vajinal ultrasonda görülür olmazsa da sağlık olsun bekleyeceğiz 🙏
Annesininportakali53 ay12 6+4 te duydum ben kuzum sende vajinal ultrasonla duyulur belki ama bence gerek yok keseyi görürsün 10 gün içinde de kalp atışını duyarsin
Alparslaninannesii ay12 ben bugun gittim cnm 5+4 um karindan kese zor göründü görünmüyormus anladum alttan bir ihtimal yolk kesesi görünürdu belki