canimbeybimmm gamzecevik1 30 da gün mü verdi 🫢 biz 34+1 iz dün sordum bidahaki gelişte konuşur muyuz diye daha tarihte doğum şekli içinde çok erken konuşmak için dedi 🥲
Sinemfidan gamzecevik1 benmkide planli ikinci sezeryanim olucak size kac hafta likken gelin dedi bende 13unde randevum var sorucam heycanliyim 😍🤩
gamzecevik1 canimbeybimmm planlı sezaryen olduğu için ve şeker tansiyon olduğu için erkenden belirledik
gamzecevik1 Deniz2961 benim ilk bide ben de bu kadar erken vermesini beklemiyordum. Şeker ve tansiyon olduğu için erkenden belirledik günü
gamzecevik1 Gzunl günü aldıktan sonra daha heyecanlı oluyor insan. Şimdi günler nasıl geçecek bilmiyorum 🙈
Gzunl gamzecevik1 ben doğacağı günü öğrenince bile ağlarım büyük ihtimalle inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi 🥰🥰
Sinemfidan Busradzn bir sorununuz varmiydi acaba normalde 38 e verilmiyormi benmde ikinci sezeryan olucak hep o tarihemi veriyorlar
nrsen gamzecevik1 bugn benmde doktorum 7-8 temmuz dedi içim içime sığmıyor. Benimde sezeryan olucak sağlıcakla kavuşuruz inşallah 38+2 gibi yapalım dedi.