pembemorbulut Kızlar alışverişte kafam çok karışıyor kızım Haziran sonu temmuz başı gibi olacak inşallah zıbın tulum hastane çıkışı ikili takım neyden kaç tane kaç aylık olarak almalıyım çok kafam karışıyor siz neler yaptınız 😊😊
Deniz2961 pembemorbulut nasipse Haziran basi 4 tulum 4 tane üçlü takım 1 tanede 10 li takım aldım hediyede çok geliyor abrtmya gerek yok gelismine gire gider alırım dedim para olduktan snra 😂
meir22 pembemorbulut 1tane 10lu 1tane 5li iyi takım aldım 5tane çıtçıtlı body hediyede geldi şimdiden tulumlar alt üst takımlar o yüzden çok bi şey almayın hele 03 ay en fazla 20gün giyiyorlar
Simsim60 pembemorbulut ben 1 tane 10 lu 0-3 ay,8 tanede alt üst 5 li 0-3 ay aldım.uzunkol hepsi.4-5 tanede zıbın çıtçıtlı aldım.gerisinide ihtiyaca göre alırım diye düşünüyorum.
Eslemim34 pembemorbulut Bitane 10 lu hastane çıkışı var Bitane de tulumlu hastahane çıkışı var 3 tane tulum var 3-6 aylık İlk doğduğu zaman kaç aylık olarak almam lazım bilgi verir misnz bilenler ne alıcam hiç bilmiyorum 3-6 aylık tulumlar büyük yeni doğduğu zaman da giyemez ben de 32 haftalığım Haziran sonu temmuz başı inşallah
Pyrz_07 pembemorbulut 5 takım 5 li hastane çıkışı aldım 0-3 ay gerisini 3-6 ay olarka olsuz zıbın elbise gibi şeyler tercih ettim