Srpgrns Hanımlar son bir haftadır sürekli bacağıma kramp girmesiyle uyanıyorum.Bu sabah iki bacağıma birden aynı anda kramp girdi o şekilde uyandım.sağ bacağımda hala ağrı var 🤦🏻♀️Yaşayan var mı?
Mervehorata92 Srpgrns evet canım 33 haftadayım senın gıbıydım aynı doktora dedım doktor magnezyum vıtamın verdı kullanmaya basladım gectı magnezyum eksikliğinden oluyor
Tombulanne Srpgrns bende de var gece uykudan kalkıyorum bağırarak. Doktorum magvital verdi yani magnezyum tozu. İnan çok rahatlatıyor
Pervinkbln_ Srpgrns sade soda için biraz olsun magnezyum ihtiyacınızi karşılar ilaç icemiyorsaniz son zamanlar ne yaparsanız yapın oluyor ama
Nurayefem Srpgrns bende icemedjm magnezyumu midem bulandi 33 haftaligim hergun dogal minarelli su (kizilay soda) iciyorum 3 gundur girmiyor krap baya ise yaradi denemek istersen
Srpgrns Mervehorata92 Mervehorata92 yaa banada magnezyum ilacı vermişti ama ben tadını sevemedm midemi bulandırdığı için kullanmadm krampı etkilediğini bilmiyordm mecbur kullanıcam teşekkür ederim 🙏🏻
Mervehorata92 Srpgrns maden suyuyla olacak ıs degıl denedım ben doktor hap verdı vıtamın en iyisi o mıdeme de etkı yapmadı baska marka versin canım belkı p marka kotudur tok karnına ıç ben sabah kahvaltıdan sonra ıcıyorum
Srpgrns ayseguuuLLL_ yaa o haftalara kadar devam ediyorsa kötü her sabah ağrıdan yerimden fırlıyorm resmen
Eskaoz Ocean markası ni kullanın ben o kadar harekete rağmen onun sayesinde hiç ağrı kramp yaşamadım 35+4 deyim