Grapegirl 3aylık hamileyim Türkan hanımı çok duydum gidenler varsa olumlu olumsuz bilgilendirebilirler mi? Rutin gidebileceğim bir doktor arıyorum diler hanımı duydum ikisi arasında kaldım
goncasln Grapegirl kesinlikle Türkan hanım bu bölgede kendisini tek geçerim 👍❤️ Çok başarılı,ilgili,her sorunuza sıkılmadan cevap veren,istediğiniz zaman telefonla ulaşabildiğiniz,randevularınızda saatlerce bekleme gibi bir durum asla olmayan bir dokturdur.
Grapegirl goncasln muayene ücreti ne kadar canım bir de ben tahlil test devlet de yaptırmak istiyorum bu konuda sıkıntı yapıyor mu
goncasln Grapegirl hayır sağlık ocağında ya da devlette yaptırmanızı kendisi öneriyo zaten 😊 150 TL muayne ücreti ama iki muaynede bir veriyosunuz yani 75 TL ye geliyo
Shnbsk Grapegirl burayada yazmışın burdan da cevaplıyım kendisi hep sağlık ocağına gönderiyo aklın kalmasın
goncasln [bilinmeyen] kendisi sadece avcılar hospitalde doğum yaptırıyor yeni zam geldi diye biliyorum normal 2500 sezeryan 3500 türkan hanım içerisinden payını alıyor ayrı ayrı değil yani
Grapegirl Shnbsk Teşekkürler canım tekrardan ☺️ Ben rapor verilmiyor ya özel muayenehane de ondan biraz düşüncedeyim yoksa senin gibi çok iyi duyumlar aldım
_RainBow Bende reyapa gidiyorum ama avcılar hospitalda bayadır var heralde reyap yeni açıldı sezeryan pahalıymış reyapta zam yapmış gerçi. Reyap ilk görüntüde çok temiz ama avcılar hospitalıda merak ediyorum. Bi kendime göre yer bulamadım açıkçası 🙁burdaki yorumlarla bende karar veriyorum
HakanDuyguGl HilalSahinoglu ıkılı testi sadece kan aldırmak ıcın baska yere gittim ölçümü o yaptı 150 muayenesı ama bır gııdyorsun verıyorsunuz bır gidiyorsunuz vermıyorsunuz
bbukkett HakanDuyguGl En baştan beri türkan hanimami gidiyorsunuz, bende ona başlamak istiyorum. 20+4üm ben,ama henüz sabit bi doktorum yok.