Prenseslerinannesi344 Deryy Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah canım cümlemizin Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Prenseslerinannesi344 Melekprenses hakkında hayırlısıboksun dktr 22 yine geçirme dedi bana bazı hastaneler 23 de de yapıyor haber ver bize canım şayet kız buda erkekse Eli ayağı düzgün olsun diyelim Rabbim bazen istediğimizi ısrarla istesekte hakkinizda hayırlı değil diye vermez seri ister gibi isteriz dilediğimizı Rabbim gönlündekini hayra çevirip sama versin inşallah sağlıklı prenses verir sna
Melekprenses Prenseslerinannesi344 amin sağol Allah razı olsun canım. Bende 20 veya 21 haftada yaptıracağım ayrıntılıyı. Rabbim gönlümdekini hakkımda hayırlı eylesin çok amin. Erkek olursa da tabiki benim evladım canım kabulüm tabiki. Duam kız olsun diye sadece..
Adaninannesi25 Ben hamile olduğumu bilmeden önce de rüyam da sürekli kız bebek doğurduğumu görüyordum bana anne diyordu , hamile olduğumu öğrendikten sonra da hep kız bebeğim olduğunu gördüm , Allah nasip ederse kızım olucak😌🌸
TBeyza Melekprenses ben ayva gördüm kız demekmiş başka bı rüyamda doktor ikiz kızların olucak diyordu tabir de erkek bebek miş ,bunun dışında da erkek kardeşimin küçüklüğü nu çok görür oldum belli değil henüz cinsiyetimiz bakalım
Esrakky Melekprenses Ayy bende oyle yaptim dedigin gibi hep altin gördüm hatta annemde o gun altin gormus bebegim erkek canim cok arastirdim bende altin erkek demekmis 😘♥️
Esrakky Elifmomm Ben içi dolu altin gormustum cumhuriyet yarim ceyrek gibi anlami erkek bebek zaten oglum oluyor
mavininhertonuu Bende rüyamı yazayım yorumlayacak vardır belki. 2 gün önce falan erkek bebeğin altını alırken ellerim kollarım heryerim kaka oluyodu nevresim bile kaka olmuştu hayrolsun baya bokla uğraştım 😬🤭😅
220720 Valla ben cinsiyeti 12.haftadan sonra erkek biliyordum ama sürekli kız olduğunu,kız bebek evlat edindiğimi görüyordum pembe battaniyeler vs vs rüyaların tersi çıkar diye de erkek diye inanmıştım baya. Detaylıda da kız çıktı bu sefer erkek görmeye başladım 1-2 kez Şu an kız görüyorum şükür 😂 bence ilk görülen rüyalar gerçek çıkıyor sonradan bişeyin etkisinde kalınca doğru görülmüyor.
Melekprenses Dün gece yine çok güzel bir kız bebek gördüm rüyamda pembeleşinceye içinde. Rüyamda bile dua ediyordum Allahım bana da nasip et böyle güzel bir kız evlat nasip et diye.
Sena1455 Melekprenses hamileliğimi ilk öğrendiğimden beri içime hep erkek olacak diye doğuyordu ama geçen rüyamda kız çocuğum olduğunu gördüm bakalım hangisi doğru çıkacak 😅
Elibo Melekprenses bende ceyrek altın ve bikezik takılıyordu ama oğluşum olucak yani tüm tezler yanıltıcı olabiliyor 😊