Sehrbnon12 Melekprenses Allahın niyetine isteğine göre versin canım kalbine göre olsun hersey benimde çift yumurta ikizleri bende 1 erkek 1 kız istiyorum yaa saglıklı olsunlar basta tabiki
gozdeileri Melekprenses ben hamileligimi öğrenmeden bir gün önce rüyamda erkek bebek gördüm gülümsüyordu ve ertesi gün hamile olduğumu öğrendim şu an 6+1 iz bakalım ne çıkacak merak ediyorum 😇😇
Esrayb Melekprenses Merhabalar. Ben gebeliğimi de bir kızım olacağını da rüyamda öğrendim. Herhangi bir nesne belirtemem.. gerçekçi bir şekilde görmüştüm 🤍
Zeynosunannesii Ayrıca bende altın görmenin erkeğe geldiğini duymuştum altın yüzük falan özellikle altın erkeğe kız gümüşe derler hatta
Melekprenses Zeynosunannesii taşlı yüzüm altın bilezik bende erkek duydum ama ben çeyrek altın gördüm onu kız bebek dediler öyledir çok amin
Melisakrtl Melekprenses altin gorduysen erkek diyolar :) bende ruyamda altin bilezik gordum anneanneme sordugumda erkek olacak demisti ertesi gun doktorda randevum vardi cinsiyeti o zaman ogrendim Oglum olacak insallah :)
Melekprenses Melisakrtl altın bilezik erkek evet ama çeyrek yarım Reşat tam tarzı şeyler kız bebek dediler bir ümit 🤣
Cansu0834 benimmdunyamm bizde 14 haftalığız haftaya gidicemm kontrole umarım kendini gösterir 15 haftadan sonra değişmez heralde ilk gebelik tecrübesizimde o yüzden soruyorum
Cansu0834 benimmdunyamm rüyamda erkek çocuğu görmüştüm ama benımde kızım oluyor demekki benimde rüyam tersine çıktı 😂sizin gibi
Prenseslerinannesi344 Deryy Melekprenses dilerim gönlündeki olur benim de 2 kızım var çok istedim 2 bebeği erkek ama oda kız oldu şimdi 3 bebeğim 13 haftada erkek dedi pipisi var dedi 18 de kesin dedi hatta yaplniş gormus olabilir diye sürekli sordum dktr değişirdi diye ama özel hastane ve 18 hafta 4 buçuk ay hemen hemen lakin detaylıca çok değişen var bana 2 kez pipisi olduğunu söyledi dktr kız annesi olma çok güzel ama insan oğlu da olsun istiyor maviler giysin falan sende benim gibi ben oğlanı çok istiyorum sen de kızı çok istiyorsun Allah gönlüne göre versin inşallah kızın olur canim
Prenseslerinannesi344 Melekprenses tabi önce hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun detaylı da kıza döner ümidin var ama erkek dedi 16 haftada demişsin pipisini gösterdi mi peki kordonda olabilir Bende kızdır belki buda dktr yalnıs görmüştür diye düşündüm sürekli sorudm 2 gittigimdd
benimmdunyamm Cansu0834 valla canım 15 de kız dediler bana dün gittim tekrar sordum 25+4 hala kız 🤣net görürse söylesin
Deryy Melekprenses bnde hep erkk gördüm mavi renk gördüm fln adını bile koydu eşim rüyamda ama kız 😅😅 Ama bn hep bebek gördüm herhangi bi simge görmedim altın vs gbi
Bhesnn 1234momsss Rüyada ikiz erkek bebek doğurmak, rüya sahibi kadın ise ikiz erkek bebek doğurmak kız bebeğe işarettir. İtibar, kısmet ve sevince işarettir. (kızım olacak benimde) netten buldum
balarisianne42 sg-happy aynı rüyayı bende gördüm ağaçtan kırmızı elma ve kayısı ağacından kayısı topladım bugün öğrendim kızım olacak 😊