Tospikannesiiiii Melekprenses oglum var kızım olsun isterim ama okadsr erkek olacagına odaklandım ki kız dendiğinde garip geliyor
Prensannesiiiiiii Ben henüz rüya falan görmedim ama yengem hamileydi rüyasında ikiz erkek görmüştü gerçektn de ikizi oldu ikiside erkek şuan 3 yaşındalar
Ballisinsen Melekprenses masallah. Allah gonlundekini versin insallah. Nur yüzlü hayirli bir evladın olsun 😘
Melekprenses Ballisinsen Allah razı olsun canım çok sağol hepimizin evlatları sağlıklı hayırlı afiyetle gelsinler çok amin çok ezanların yüzü suyu hürmetine amin
Bhesnn Melekprenses bende ikiz bebek emzirdiğimi görüyordum hep bebeklerim erkek miş hatta kızım olacağını öğrendiğim gün rüya gördüm erkek bebek getiriyorlar aç emzir sen annesisin die bende hayır benim kızım var emziremem yok senin bebeğin erkek diyorlar ve bebek çok ağlayınca mecbur emziriyorum
Melekprenses Bhesnn erkek ya da kız bebek çok belli olmuyor sanırım. Ben dua var rüya için onu okuyup niyet edip yattım işte çeyrek altın yüzük ve bileklik gördüm arkadaşım da domates görmüş
Bhesnn Melekprenses ne duası bu bende deneyim olmazsa kızım olacağını öğrendim 16 haftalıkken hala dr gitmedim ama haka içimde erkek olacak hissi çıkmıyor belki bende bişeyler görürüm
miracle87 Melekprenses canım ben 3kere rüyamda oğlum olduğunu gördüm hep öyle yordum erkek hissediyorum dedim ama kızımız olacakmış 😂😂😂
miracle87 Melekprenses amin canım hepimize inşallah kız erkek fark etmez sağlıklı olsun eli ayağı düz olsun hayırlı evlat olsunlar yeterki 😊🤲
Hatice_gzr2505 Melekprenses o tür şeylere pek inanmam ama ben hep hamile kaldığından beri oğlum olacağını gördüm hep rüyamda şimdi oglusumu bekliyorum 🥰28+4 le az bir zamanımız kaldı insallah
Mtzkuzum Melekprenses ben de hamile kaldıgımı bilmeden hamileyim diye rüya görmüştüm sonra hamile olduğumu ögrenince kızım olacak diye gördüm kızım oldu. 2. Gebeliğimde de bir dilimden hep kızım olur inşallah diye dua ettim ama içim hep erkek olacak dedi oğlum olacak nasipse
Melekprenses Mtzkuzum benim içimden hep kız geçiyor istediğim için mi bilmiyorum ama kız geçiyor erkek hayali kuramıyorum nedense benim de bir kızım olur hayırlısıyla çok amin
Mtzkuzum Melekprenses bazen anneler hissedermiş bazıları da tersini hissediyor. Hayırlısıyla Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
sg-happy Ben de rüyamda kayısı gördüm bi ara da elma ve taze fasülye ne demek bilen var mu?3 oğlum var kuzum olsun istiyorum lakin veren Allah.hayırlısı ne ise o olsun
Melekprenses sg-happy Rabbim gönlündekini nasip etsin sana da bende çok istiyorum hayırlı sağlıklı kızım olsun.
Bhesnn sg-happy valla bende rüyamda böyle yemyeşil taze fasülye görüyorum uyanınca etkisinde kalıyorum çnkü yeşilliği beni benden alıyor o kadar güzel ama anlamını bende bilmiyorum
balarisianne42 sg-happy aynı rüyayı bende gördüm ağaçtan kırmızı elma ve kayısı ağacından kayısı topladım bugün öğrendim kızım olacak 😊
Melekprenses Adaryona pazar gecesi yatmadan önce Ya Latif - Ya Habir zikrini 182 defa çekip yatıyorsun Allahtan istihare de ne gibi dilek istek istemişse o konuyu o gece rüyasında görür. Bunu yaptım ben.