Pineapplemom Merhaba 32 haftalık hamileyim ellerim şiş sabah kalktıgımda yüzük parmagım kitlenmiş oluyor tetik parmak hastalıgı gibi gün içindede avcumu kapatamaz hale geldim ellerim cok sızlıyor varmı bunu yaşayan dr normal dedi
Fatma0090 Pineapplemom hamileyken yaşamadım da bende ellerimde sinir sıkışması var kuzum uyulur sızlar bazen kasılıp kalır acılan kadar acıdan kötü oluyorum kontrol oldum orta derece sağda sıkışma var sol elde de hafif vardı enson artarsa iğne iğnede fayda etmezse ameliyat demişti cok şükür biraz iyiyim elime elcek verdi onunla yatıyorum geceleri ama belki seninki hamilelikte yada cok hamur işi vs şeylerle ugrasıyor elini yoruyorsan sinir sıkışması olablr
Snnrkrk Pineapplemom aynı durum 1 aydır bende var parmağım kitleniyor zor açıyorum açıp kapatırken robot gibi tık tık kapanıyor bi çözüm bulamadım valla çok iş yapınca daha çok ağırıyor magnezyum bile kullanıyorum bi işe yaramıyor özellikle sağ elim mutfakta falan biraz bıçakla iş yapayım veya bulaşık yıkadıktan sonra ertesi güne daha çok ağırıyor kremle masaj yapıyorum arada 😒