35lavanta Nazilimmmm Herşey bitti şükür tam anlamıyla hazırlandık eksik kalmadı son 7 gün tabi paşam ne zaman gelmek isterse ama gelmezse 7 gün sonra doğum başlatılacak
Fasulyem2 Annekuzusu_Ayaz 38 haftalığım diyabetim var bu haftadan sonra risk çok maalesef o yuzden suni sancı ile doğumum olacak bekleyemiyoruz
Ceydahisir Son 15 kaldı evin bütün işleri bitti. Geriye birtek kurabiye, poğaça, sarma, vs yapıp buzluğa atmak kaldı onun içinde annemi bekliyorum 😊🙏🏼
Annekuzusu_Ayaz Fasulyem2 anladım canım hayırlısı olsun bizde 39 olduk gelen giden yok daha bakalım nolacak
Fasulyem2 Nazilimmmm canım valla çok güzel moral veriyosun 😁 ben ilk gebeliğimde de suni aldım 4 saat sonra bebeğim kucağımdaydı. Pozitif düşünmek istiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Nazilimmmm Tazeanne0134 vallahi üç çocuğum da hiç erken doğum tehlikesi yaşamadım şükür birşey olmaz diye bekledim ama şimdi icim çık cık ediyor 😀😀
Reshaa Fasulyem2 kaç haftalıksınz ben 40 hafta 5 günlük olcam yarın dr um suni ver3lim dedi ama gitmeyecem baska bi dr gitcm, kendiai, geksn istiyorum
Fasulyem2 Reshaa canım ben 38 haftalığım diyabetten dolayı beklemiyoruz maalesef kendi sancımın gelmesini isterdim ben de muhtemelen doktorun riske girmek istemiyodur kaka yapma olayı oluyo Allah korusun. Bir de kaç kilo bebeğin 4 kiloyu aşsın da istemiyo olabilir. Benim ablam ilk doğumunu bu sebeple yaptı 3800 gr hiç açılması sancısı yokken suni aldı bi şekilde atlatılıyor sağ salim alalım kucağımıza doktoruna güven 🤗🤗
Nazilimmmm Fasulyem2 canım Allah korusun birşey olsa daha mı iyi bunu sor derim doktoruna yani yüksek tansiyon iyi birşey değil seni korkutmak için söylemiyorum ama sonradan ağlamaktan da bazı şeyleri bilmek daha güzel olmaz mı 🤷 canını sıktıysam kusuara bakma😔