Tugfur Arkadaşlar merhaba normalde bebegim uygulamaya göre suan 12+4 olması lazımken doktor ultrasyonunda 12+0 olarak gözüküyor 4 günlük bi kaybımız var bunu yaşayan oldu mu. Doktorum adet düzensizliginden kaynaklı olabilir dedi ama yinede korkuyorum.
Merve_tna Tugfur bendede olmuştu kilo açısından falan geri demişti o ay çok dikkat ettim yediklerime bidaki ay gittiğimde haftasından 3 günde önde çıktı 🥰
TazeAnne06 Tugfur bu o kadar önemli değil ultrason cihazlarından da kaynaklanabiliyor içiniz rahat olsun 1-2 hafta geriden gelenler var 🌸
Rabiakilif Tugfur benim de önce 1 hafta fark vardı sonra 4 güne düştü ben sorduğumda herkeste olur o normal o kadar fark çıkması dedi sonra yakaladı zaten haftasını
Merve_tna Yenianna tabiki her gün düzenli olarak sabahları haşlanmış yumurta yedim bazen bira tane bazen 2 tane haşlıyordum 1 2 kaşık üzüm pekmezi yedim günde 2 muz tükettim ve kaşar peyniri ben yiyemediğim için tost yaparak tükettim bunların dışında ceviz ve fındıkta aldırıyormuş ☺️ Birde kırmızı et beyaz et ben çok tüketmeyi seven biri değilim ama bunlarıda yemeye çalışmıştıö ama ağırlık olarak diğer dediklerimi yaptım ☺️
Emine123kuzu Tugfur iki tane normal eğrisi var sistemde. Üç gün geri 1 hafta ileri hiç fark etmiyor önemli olan bebek değerlerinin o iki eğrinin arasında çıkması. O yüzden doktorlar olumlu veya olumsuz konuşmuyorlar. Strese girmeyin ve bebişin keyfini çıkarın. Yediklerinde ictikldrinde dikkat edersin ama hiiç kafana takma 🎈
Cananyildiz Tugfur canım korkulacak hiçbir şey yok merak etme üç beş gün sıkıntı olmuyor burada 2 hafta geride veya 2 hafta önde olanları duydum
Huzurrr_13 Tugfur benim bir hafta geriden geliyor 🙄reglim bide düzensizdi doktor olabilir sorun yok dedi
Merve_tna Yenianna rica ederim ne demek tabikide olur her zaman yap ben bu ayda yaptı bakalım yine işe yaramıştır umarım perşembe günü kontrol var merakla bekliyorum kaç kilo oldu 🥰