Deletedmom_7
benimde sağ ve solda direnç artışı ve çentik vardı. Maalesef zor bir hamilelik oldu. Son aylar tansiyon sorunum başladı. Her kontrole gittiğimde gebelik zehirlenmesi şüphesi ile tahlil yaptı doktorum. Hepsi temiz çıktı. Muhtemelen çentiklerden dolayı tansiyonum çıkıyodu. Son aylar tamamen tuzsuz beslendim. Buna rağmen aşırı ödem oldu ve tansiyonum 14-15 olmaya başladı. Son kontrolde benim iyice elim ayağım yüzüm şişmişti. Ve maalesef bebeğim önceki haftaya göre kilo kaybına başlamıştı. 37+2 de doğum yaptım. Düşük kilo doğdu ama başka bir sorunu olmadı şükür. Küvöze vs konmadı. 2430 kg doğdu. Şimdi 25 günlük:) inş sizlerde sağlıkla kucağınıza alırsınız. Daha güzel şeyler yazmak isterdim ama maalesef bunları yaşadım. Bebeğin güzel kilo alması için hel protein ağırlıklı beslendim ama olmayınca olmuyomuş. Şimdi kilosunu güzelce almaya başladı. Çok fazla takmamaya çalışın. Önemli olan sağlıkla doğması.bu arada Coraspirini 21. Haftadan 34. Haftaya kadar kullandım. Bıraktıktan sonra bebeğin gelişimi geriledi.