mrcmrc1903 Benimde tokluk 157 çıktı doktor 1 hafta diyet yapacaksın sonra 3 gün evde tokluk kan şekerini ölçeceksin tekrar değerlendireceğiz dedi.
aynuree mrcmrc1903 ya güzlmiş bakalm bnm doktorum ne dicek haftaya randevum daha o zamana kdr dikkat ederim yemeğe
vefakat aynuree ben zaten böyle besleniyorum niye yüksek çıktı anlamıyorum çok üzücü:( açlık tokluk ile şeker yüklemesi farklı şeyler ama dimi
aynuree vefakat yani seninde gebelikte çıktı demi şeker sorunu varmyd öncesinde. Şeker yüklemesindw açlığa da tokluğuda bakıyorlar ya kan la
vefakat aynuree şeker sorunu yoktu. ben üç ay önce açlık tokluk baktırmıştım o normal çıkmıştı ama o zaman normal yemek yemiştim. bunda direkt şeker yüklüyorlar ya ondan dedim bu şeker tokluğu gibi mi oluyor:)
vefakat aynuree valla ben bir aydan fazladır ne ekmek ne şeker tüketiyorum alıştım böyle beslenmeye, mide yanması sorunu filan da kalmadı o açıdan memnunum. İnsan alışıyor zaten değişik tarifler yapıp nefsimi doyurmaya çalışıyorum
Biroglanannesiii simayorunn Bugün yaptırdım canım portakallı gazoz içtim sanki herhangi bir sıkıntı olmadı 😂
aynuree vefakat o tarifleri benmle de paylaşsan keşke ühühü valla tatlıdan uzak dursak yeter de nasll
simayorunn 533460 evet 50 Gr içtim 1. Saatte çıkan sonuç bu zaten bı aç karnına aldılar bide içeceği içtikten 1 saat sonra
aynuree vefakat ya yemek konusunda tatlıdan uzak durabilirim ama ekmek konusunda emin depilm kendimden kepek ekmeği falan mı alsammm😭😭😅
Devaaaa aynuree canim doktor bana çavdar yada tam buğdaylı ekmek tüket demisti. Bende ekmeksiz yapabilirim ama tatlisiz çok zor oluyor
vefakat aynuree mercimek ekmeğini yada yulaftan ekmek yapıyorum biraz zorlandım ama alıştım tadına sonra zaten ekmek aramiyorum artık