Eslem_1 Doğum sonrası giymek için Trendyoldan önerebileceğiniz pijama takımı ve elbise öneriniz var mı ? Çekim için değil doğum sonrası yatakta rahatça giymek için 🌸
Deletedmom73711 Eslem_1 Lcw dream’dan alıyorum pijamalarımı, çok rahat oluyor gerçekten ve kumaşlarıda güzel🥰
Simsim60 Eslem_1 feyza pijamadan aldım trendyoldan.üçlü set.oğlumda da o marka almıştım.hiçbirşey olmadı sağasağlam.bende sonradan giyebileceğm bişey tercih ettim.beyaz aşırı dantelliler hoşuma gitmiyor.benm aldıgımda sadece sabahlığın kolunda küçük tül detay var birde alt tarafında. https://ty.gl/5rxe6fxpii Ben 385 e aldım geçen hafta.ama şuan 529 yazıyor artmış.
Eslem_1 Deniz2961 herhangi birini alsam mı acaba valla baktığım mağazalarda hiç içime sinen beğendiğim bir takım bulamadım rastgele alayım bari o zaman 🎀
Eslem_1 Deletedmom73711 oraya da bakmıştım evet güzel takımlar vardı bedenleri kalmamıştı bir de gereksiz pahalı geldi muhtemelen 1-2 kez giyeceğim gibi.. normalde böyle takımları hiç sevmem hiç de giymem mecbur olduğum için alacağım 🎀