Buse62 Kbra2727 erkek mi sizinkide benimde 38+6 hiç dogucak gibi degil ilki de kızdı benim o da 40+3 de gelmişti
KonuMankeni Mehtapca06 maşaallah 🥲🥰 devlette mi yaptın acaba özel de mi? Hafta baya ilerlediği için doktorun nasıl tavsiyelerde bulundu acaba 😩 ben baya strese girdim ya bir şey olursa diyee
Mehtapca06 KonuMankeni Devlette hemde pandeminin yasaklarina denk geldim valla o yüzden bir doktor tavsiyesi yoktu malesef ama ben esimle zaten bastan sona korunmasiz iliski yasadim onun faydasi oldugunu dusunuyorum herkes iste bebek kakasini yer suyun azalit diye korkutucu seylerle canımı sıkıyordu ama en yakin arkadasim malesef tecrübe etmişti bunlari suyu azalirsa hareket etmez vs tavsiyede bulundu saglikla en nihayetinde doğdu aklı olansancisini biraz evde ceker hastanede yataga bagli ikinmak falan adami yoruyor 😂
MerveMutlu Mehtapca06 ayyy maşallah 🥰 benimde 4 kilo olmuş minnoşum 39+5 iz Biraz korkuyorum normalden
KonuMankeni Mehtapca06 ay benim de çevre aynı.. korkutuyorlar istemeden 😩 maşaallah hareketli bir bebek zaten takip de ediyorum ama…. insan endişe etmeden duramıyor 🥲 bir de benim hiç emare yok arkadaşım 🤦🏻♀️😅 az biraz sancı açıklık olsa yine gözümü karartır alırım suniyi. Ama böyle ne kadar uzar, sonu nereye varır hiç bilemiyorum
Egeninannesi_16 zeynepp1 ya ben cuma sezeryan olucam bu akşam üzeri bir ağrı başladı belimde karnım kasılıyoensürekli sancı mı bu bilemedim biraz dinleneyim geçer dedim ama bi değişiklik yok korkuyorum
Suleermz zeynepp1 ah ahh bende 10 gündür 2 cm açıklık var sancılar var ama 50 60 larda birgün sancı birgün iyi 1 haftadır böyleyiz 39+1iz cuma günü kontrolümuz var artık doktora dicem suni falan verip baslatsin yatma yatamiyorum kalkma kalkamıyorum iyice yoruldum son 2 haftadır
Mehtapca06 KonuMankeni ya cevreye bakma arayıp hala dogurmadin mi diye taciz edeni, ay nasil duruyorsun bebek ya karnında ölürse diyeni neler neler çıkıyor ama inanki kendin için en dogru karari sen verirsin. Kiz bakarsin bir bir gunde sanci acilma vs derken hop bebişin kucağında 😂
KonuMankeni Mehtapca06 hiç sorma 🤦🏻♀️ Ay İnşaallah canım ağzın bal yesin 😅🥰 yarın yine kontrole gidicez bakalım inşaallaah gece sancılanırım 😅🤲🏻
Fkug Aysunmardin23 papatya kurusundan bikaç fincan cay için açılmayı hızlandırıyor 2 fincan içmiştim bir sabah bir akşam ertesi gün sıfır sancıyla 4 cm acıklıkla doguma girmiştim
Aysunmardin23 Fkug ben doğurdum canim sağol. Acil sezeryana alındım. Bebeğime iki tür kordon dolanmisti , boğulmaktan son anda kurtuldu kizim. 1 haftadır nst si sıkıntılı çıkıyordu ama bizi eve gonderiyorlardi özele geldik doktur fırça kayıp hemn ameliyata aldi