EDT Kızlar Ümraniye kadın doğuma renkli ultrason geldi mi acaba bilgisi olan var mı o taraflarda çekmeköy falan en uygun neresi vardır
Merve_tna EDT ümraniye çarşıda rad istanbul var ben detaylı ultrasonumu orada yaptırdım 400 tl en uygun fiyat burasıydı hastaneler ve diğer aradığım araştırdığım her yer 700 dem aşağı fiyat vermemişti
159951 EDT Ümraniye devlet hastanesi ultrason bile vermiyo doğru düzgün ne renkli ultrasonu kız 😊😊😊 Ümraniye devlet hastanesine Bn mülteci kampı diyorum asla hastane değil. Doktorlarda gerçktn kötü. Bn 2 dklik yerde oturuyorum ama taaa bykoza gidiyorum doktora. 😊😊
EDT Merve_tna Ay kızım da 2 sene önce maltepe de özel 1000 yaptılar bende zannetsem çok iyi yer iyi bakar meğer devlette aynı bakıyormuş detaylı da o yüzden bu sefer hiç o kadar para vermek istemiyorum o dediğin yerden kaç gün önceden randevu almak gerekir canım genelde 10 gün önce oluyor ama
Kedilitazeanne1 Merve_tna bebeğin yüzünü renkli ultrason haliyle veriyorlarmi. Doktor kadın mı erkekmiydi acaba neresi tam olarak hala 400 mü
EDT 159951 Ne bilim canım şehirdışından gelicem ailemin yanına o hastaneye de hiç gitmedim devlet zeynep kamil de bir tek yapılıyordu önceden dedim belki orası da yapıyordur😅
Merve_tna EDT kesinlikle hiç gerek yok o kadar vermeye canım ben 3-4 gün öncesinden aramıştım ama doktor sadece perşembe günleri oluyordu canım sanırım yanlış hatırlamıyorsam bi ara sor istersen ☺️
Merve_tna Kedilitazeanne1 evet veriyolar 4 tane verdi hemde Renkli fotoğraf doktor erkek ama genç değil büyük yaşlardaydı hala 400 tl ümraniyede çarşıda kamil koçla yan yana navigasyon ilede çok kolay bulabilirsiniz miniço diye bir çocuk mağazası var hemen onun karşısında zaten
_neslihan_ Kedilitazeanne1 detaylı yazmamış RENKLİ yazmış detaylı dışardan doktor getirtiyorlarmış 900 TL oluyor dedi