Nurcan6161 Son günleriniz nasil geçyo güzel anneler bugün dogcak yarin dogcak derken olduk 38+1 yalancı sancılar olyo ara ara inşallah ben dogurdum yazısını okuruz hepimizin en kısa sürede Allah tüm hamişlerin yar ve yardımcısı olsun🤲
MerveeD Nurcan6161 37 den beri bugun yarın derken 38+5 olduk. Ne gelen var ne giden dün çatı muayenesi oldum acılma da yok nst de sancı da. Ama benım karnımda hep bir adet agrısı gbı agrı var anlamıs degılım pazartesı ye kadar beklicez gelmezse bıdaha kontrole gdecem bakalım hayırlısı olsun inşallah
Denizyildizi1 Nurcan6161 Ben 37 yim ya bugün yatış verilecek yada gün verilecek bakalım benim şansım hangisi🤭
Bsraermis8 Nurcan6161 Allah hepimizin yardımcısı olsunnn. 40+2 oldukk tık yok pek .. yarın kontrolüm var bakalım nolcekkkk
daphnesmomm Nurcan6161 biz de bugün 38 olduk,haftaya pazartesiye planlı sezaryen günü aldık🥹 heyecan,mutluluk,endişe hepsi bir arada,kalan günler sanki hiç geçmiyor gibi🥹
Nurcan6161 MerveeD bende de 35 erken doğum riski oldu ciğer geliştirici serum falan derken şimdide doğmak istemiyo kızım yerini sevdi artık:) hakkımızda hayırlısını olsun canım Allah bi nefeste kurtarsın hepimizi🤲
kuzeymomss MerveeD sizinle günlerimiz aynı bakalım yarın benimde kontrolüm var çatı muayenesi h olmadım yarın belki yapar bugün biraz kasık ağrım var bakalım ne zaman gelecekler çok heyecanlıyız artık 😅
Angells12 Bsraermis8 ben de 40+3 oldum bugün hayırlısıyla bi kucağımıza alsaydık bebeklerimizi çok zorlanıyorum artık
Bsraermis8 Nurcan6161 ayy ağzını öpeyim 😁😁 inşallah yaaa inşallah. Çok korkuyorum aslında belli etmiyorum ama artık canıma tak etti. Hepimizin sağlıkla doğsun bebisleri ins 🌸
Elfsngr Nurcan6161 benimde 38+2 bakalım yarın kontrol var neler olacak ağrım filan yok nst sancı da yoktu
Nurcan6161 Elfsngr 38 hafta geçyoda son günler çok zor geçyo dimi 😄 artık doğsun istiyoruz ama bisey kalmadı Rabbım sağlıkla sıhhatla kavuşmak nasip etsin yavrularimiza inşallah 🤲❤
Yeliz6767 Elfsngr Bende 38 oldum dün nst de hiç sancı çıkmadı sadece ebe sıpa çok hareketli maşallah dedi o yüzden nst de bebeğin hareketleri çıktı küçük minyon oğlum olacak 😁