denizmanzarasi Kızlar çatlatma iğnesinin 11.gününde hala iğne etkisi devam eder mi? Ne düşünüyorsunuz? https://resimyukle.io/r/JfyXKfdaHe
benimmdunyamm denizmanzarasi valla bende etmedi etki normalde diyorlar 12 gune kadar etkisi olur pozitif çıkar diye ben o pozitifi bile göremedim yanii 11 gün evde yaptım negatif gittim birde kan verdim negatif çıktı yani
M-eng95 denizmanzarasi canım edebilir beni de yanıltmıştı sen gün aşırı test yap en mantıklısı o, mesela yarın da bak çizgi duruyo mu, rengi koyulaştı mı sonra ertesi gün yine yap 14. Günden aşağı kan verme. İnşallah tutmuştur 🙈
FatmaNur_27 denizmanzarasi hayır devam etmez 11. Günü kanda 0 çıkmıştı benimki hele idrarda hiç devam etmez hayırlı olsun 😊😊😊
denizmanzarasi benimmdunyamm anladım canım, herkes 14 gün bekleyin yazmış ama insan bekleyemiyor sabırsızlanıyor
denizmanzarasi M-eng95 öyle yapayım canım test sipariş ettim kargodalar olmadı bugün bir tane daha alayım test inş kaybolmaz çizgi de tutmuştur 🙈
denizmanzarasi Kızlar tekrar yaptım test yine çizgi çıktı ne zaman kan vermeye gideyim sizce? https://resimyukle.io/r/uqM0e5HV3D
Brandy denizmanzarasi çamasir suyuyla yaptim idrar testi poztif gosterdi oda sagliksiz bi yontem olsada yaptim hamile olan ve olmayan kisiler da yapsada sonucu gore ogrensek acaba nasil olur
Brandy Gun benimde 29 nisan da igne yapmistim bugun kan vardim beta 8 cikti acabami demekten sevinemedim bile
denizmanzarasi Brandy bence hamilesiniz iğne etkisi olsa daha düşük çıkardı , normal kaset test yaptınız mı atabilir misiniz
Brandy denizmanzarasi hayır kaset test yapmadım elimde testte yok malesef yarin tekrar kan vereyim deger yukselirse ozaman sevjnicem icim icimi yiyor hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum
Brandy denizmanzarasi inanilmaz derecede göğüs hassasiyeti var normalde. Hic bole olmwz uclari belirginlesti ve agri aci var onun disinda bi degisim , belirti yok malesef
Brandy Esime bile bisi yabsitaniyorum kesinlesmeden , heycandan tepki bile veremiyirum yalanci pozitif. Olmasinda. Korktugum icin
Brandy denizmanzarasi plastik bardaga/ kaba idrar alip uzerine camasir suyu damlattim 2 3 damla köpürdü. İnternette gormustum inanmamistim gecen yillarda yapmistim ama hic kopurme vs olmamisti bugun oldu pozitif demek yani