Kizlar merhaba. Bugün Kendi annem bi kadına fal baktirmis ( ozellikle fal baktirmak icin degil ayni ortamda bulunduklari icin tesadufen baktirmis) falda kizinla ufak bi tartiscagini ve kziinin yakin zamanda erkek bebegi olcagini ayrica ben bi kere kimyasal gecirdim bunun iin de ölü olarak bebegimi görmus sanırım. Yani aslında fal fazla ilgimi cekmez ama kadinin kizinla ufak tartışmaniz olcak demesi dgoru oldu yani tartistik ama hic uzamadi. Kimyasal gebeligimi de gördü. Acaba dogru olabilir mi cunku 2 seneye yakındir bebek istiyorum ve olmuyo sag tupumde yapisiklik vardi kasim ayinda rahim filmi ile acildi ertesi ay hamile kaldim jimyasal oldu. O zamandan beri gebelik elde edemedik yani. Insan fala inanmasa bile acaba dogru olabilir mi demiyo degil. Kafam cok karıştı umitlenmedim de degil yalan yok. Sizin boyle fal da görünüp cikan var mi yani bi tandiginiz olur bi şahit oldugunuz olur ne bilim en azindan beni aydinlaticak belki bisi biliyosunuzdur. Bi yorum yaparsaniz cok memnun olurum kızlar 😞😞😞😞😞😞