EdaNurOzcan Ben Ayşegül hanıma gidiyorum normal sıra veriyorlar hastalarına fakat hastaneyi aramam gerek nasıl ulaşıyorsunuz hastaneye yada öğrenebilirim ? . İnternetteki numara çıkmıyor
ozgurum10 EdaNurOzcan bende Ayşegül hanima gidiyorum bazen çok nadir mhrs de randevu açılıyor ama ben bu zamana kadar hep sabah 7 gibi hastaneye gidip en erken sırayı almak için uğraştım suan 4.ayımdayim hep böyle devam ediyorum.
ozgurum10 EdaNurOzcan bide kadın doğum bölümünün girişinde kağıt asılı Ayşegül hanım hangi günler hastanede diye oradan da gideceğiniz tarihi kolaylıkla bilebilirsiniz
EdaNurOzcan ozgurum10 bu arada doktora söylersen ben size sürekli geliyorum sıra için yardımcı olurmusun randevu olmuyor diye .o size kendi mühürlü imzali kağıt veriyor .onunla sıra alabilirsin
EdaNurOzcan ozgurum10 teşekkür ederim ben o kağıdı görmedim hiç bu hafta ne Zaman var biliyormusun olmadı yarın sabahtan Gidicem yarın yoksa döner hangi gün ordaysa giderim .ben 24 haftaligim şuan karnımda kasılma ve toplanıyor bebek o yüzden bu hafta kesin gitmem gerek .
ozgurum10 EdaNurOzcan birde cigli devlet hastanesi diye Google a girin orda hastanenin kendi sitesinde hekim çalışma tablosu var ordan da bulabilirsiniz kendiniz doktor isim ve gideceğiniz tarihi girerek orda yazıyor
ozgurum10 EdaNurOzcan https://imgyukle.com/i/R2GbuM sabahtan eğitimi var sonra muayeneleri başlıyor 13 mayısta böylelikle girip bakabilirsiniz
ozgurum10 EdaNurOzcan siz yine 7.30 gibi hastanede olun onlarn başladığı saat önemli değil sıra vermeleri 8 de açılıyor herkes sıraya giriyor 8 de doktor sırası almak için böylelikle erkenden sira alabilirsiniz