Htc_Skru Bayanlar 16+3 haftalık hamişim 😊 1 haftadır vitamin ve kan ilaci kullaniyorum ( decavit ve vegaferon ) , ilaclari kullanmaya basladigimdan beri buyuk tuvaletim afedersiniz simsiyah ayni durumda sizde karsilastiniz mi ?
kizannesii Htc_Skru decavit yapıyo öyle canım telaşlancak bişey yok panik yapma normal. Bnde önce nooluyo acaba falan demiştim de decavitten kaynaklı o bnde hala kullanıyorum ve hala siyah 🙈
ozgesel1seyler Htc_Skru siyah ve hastane kokusu gibi garip =( Maalesef her uc hamileden birinin basina geliyormus bende burada ogrendim
Htc_Skru kizannesii Ozlem16092018 ozgesel1seyler Teşekkür ederim hanımlar bi an öyle karşılaşınca korktum 😊
Muhasebeci Kan yapıcı olan ilaçların hepsi yapar size de vegaferon yapmştır.. gebelikle alakası yok kan ilacı kullanan herkes aynı durumdan şikayetçi 😄😄😄
Cagla87 Ben anemi hastası olduğumdan dolayı yıllardır kan ilacı kullanıyorum. Kan ilacı yapar öyle, telaşlanma 🤗
Deletedmom308 Bende de yıllardır anemi var. Hamilelik öncesinde demir ilacı kullanığımda dediğiniz gibi simsiyah oluyodu. Şimdi daha fazla kullancam ilaç bakalım ne olcak