Azra_Mom 36+6 yız 2 gündür çok fena ağrıyor 20lik başıma ve bademciğime de vurdu çenem kilitlendi başına gelen tavsiyesi olan varmı
Aydabu36 Azra_Mom benimde 12-13 haftalarda tuttu agrisi ve 15 haftada gidip cektirdim doktor curuk dedi zaten yerine dis yapilmiyor cok rahatladim 😅
Tugcemm61 Azra_Mom Çok geçmiş olsun canım benim. Benimde çok ağrıdı be yaptıysam geçmedi çektirmek zorunda kaldım . 20 liğe bişey fayda etmedi bende🤦♀️🤷♀️
Tugcemm61 Azra_Mom Çektirmekten sakın korkma gülerek oturdum koltuğa Allaha şükür diyerek kalktım inan bende 37 haftalıktım
Azra_Mom Aydabu36 yaa ne güzel ortalarında olsaydı benimde çekerdi herhalde şimdi doğum doktorum diyor ki doğumu tetikler çektirirsin gelirsin sonra doğuma gelirsin korkuttu ondan gidemiyorum paroldan başka bi ilaca da izin vermiyorum suyunu azaltır dedi yani ne çektirmeye ne ilaca izin yok dişçiye gitsem başka napacak 🥲
Zuzu04 Benimde ağrıyor ama o kadar şiddetli değil son ayım olduğu için gitmedim dişçiye ama siz gidin bence iltihaplı olabilir muhtemelen bi kaç gün antibiyotik kullanıp çektirebilirsiniz doktorunuza danışın tabi öncelikle
Azra_Mom Zuzu04 kadın doğum doktoruma danıştım o çektirmek doğumu tetikler ilaçta suyunu azaltır dedi suyum azalmaya başlamış çünkü sadece parola izin var doğurdum toparlandım gittim diyene kadar da 1 ayı bulur nasıl yapıcam bilmiyorum
Azra_Mom Tugcemm61 ne zaman çektirdin canım benim şuan doğumu tetikler diyor doktorum cesaret edemiyorum o yüzden
Oyksaglam 38+2 yim şuan benimde öyle çenemi açamıyorum, işin kötü tarafı sinire yakın olduğu için ameliyat ile alınması gerekiyor almıyor doktorumda😕 Parol içiyorum dayanılmaz olduğunda rahatlatıyor biraz
Azra_Mom Oyksaglam benimde biri sinire deyiyordu çok uğraşmıştı doktorum ama hamilelikten önceydi tabi riskleri filan var doğumdan sonra iyi bir doktora git sorunsuz hallolur inşallah
Aydabu36 Azra_Mom aslinda benim discimde aksini soyledi dogum anina kadar dis cekilebilir hatta dis agrisinin anneye stres yaptirdigini hatta ben internette bakinca dis agrisinin sanciyi tetikledigini duydum,uyusturarak disimi cektiler sukur o gunden beri agrim kalmadi ❤️
Tugcemm61 Azra_Mom kuzum ya doktorlara kalsa seni bırakacaklar. Benimde suyum azdı ama bak bişey olmadı git videoları izle suyu azalttığı falan yok. Asıl yapmazsan o enfeksiyon bebeğe karışır bunun riski daha fazla. Sen kaç haftalıksın
Tugcemm61 Azra_Mom Canım hepinize açıklama yapayım. Siz ne kadar rahat olursanız inanın o kadar rahat geçer. Ben bir hafta çektim o zaman inanın nerdeyse doğumum olucaktı bebeğim o kadar etkilendi ki ağrıdan ağlamalarımdan bşde bunun enfeksiyon boyutu var. Gidip yalvardım doktora oturdum koltuğa uyuşturdu birazcık iğne acııtuyor ama diş ağrısından zaten hissetmiyorsunuz. Sonra ne mi oldu cekim 1 dk sürmedi gülerek kalktım dua ettim doktora o kadar rahatladım ki. İnanın ağrı çekerken gani resmen doğurcaktım be elimden bişey gelmiyordu. Anestezik madde de dişin çekilmesi de etkilemiyor doğumu sizin sakinliğiniz etkiliyor. O yüzden buna dikkat ediyorlar. Sizde hamileliğinizi ekstra zorlamayın gidin yapın güzel düşğnğn 5 dk değil yaptıracağınız sey. Bide 20 lik diş en kötüsü
Tugcemm61 Azra_Mom 2 hafta oldu en fazla 37 haftaydım tetiklese benim direk dıpum zamanımdı siz düşünün
Azra_Mom Tugcemm61 36+6 yım bende canım ayy olmazsa gideyim ya doğru söylüyorsun doktorlar ihtimali söylüyor olcak bişey yok illa sabah parol içtim varya ağrısını unutmuşum etkisi geçmiş yemek yicem diye ağzımı zor açtım kitlenmiş yine
Tugcemm61 Azra_Mom Senden izin kağıdı istiyceklerdir tabi doktorundan alman gereken. Kimileri istemiyor da denk gelirsen. 37 olmuşsun Allahın izniyle çok dayanamazsan git bence . Doktorlar ihtimali söylüyorlar evet senin kabullenmen için malesef. Ben hemşireyim inan zararı olsaydı kesin ben gitmezdim. Bi kaç hafta durabileceğini düşünüyorsan dur ama senin bide çenen kitlenmiş kendine eziyet etme bence
Azra_Mom Tugcemm61 birdahaki kontrole kadar bekleyebilirsem beklicem geçmezde ilerlerse izin kağıdını alırım ordan dişçiye