Mineto canım hiç bunları düşünüp strese sokma kendini ben geçen sene kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim değerim 32 ydi sonra düşmüştü zaten kanamadan sonra bi ay adet olmamı bekledik çünkü küçük düşüklerde ilk 3 ay içinde hsmile kalma şansı daha yüksek oluyormuş düşükten sonraki ilk adetten sonra denedik adetimin gelmesine yakın hissediyordum bi şeyler olduğunu ama hemen ksptırmak istemedim kendimi olmazsa sonradan üzülmeyeyim diye adetimden 5 gün geçti sonra test ysptım ve pozitif çıktı sonrasında kan testi verdim ve 12 bin çıkmıştı direkt e tabi keseyi görene kadar hep korkular vsrdı içimde ama çok şükür bugünle 20+6 haftslığız bide canım çok acele etmemeni tavsiye ederim adetinden birkaç gün geçmesini bekle vrya 1 hafta sonuçta geç döllenme de olabilir yani değerinin yükselmesini bekle bence zaten şimdi çok küçük keseyi de göremezsiniz bu değerle içini ferah tut kendini yıpratma hastanelerde çok yorma kendini sakın benim kanamam olmuştu bu yüzden 1 ay düşük tehlikesiyle geçti kendine çok dikkat et bol bol dinlen inşallah bu sefer olmuştur kuzum tekrar hastaneye gittiğinde hsber ver merakta kalırım 🤗 ay çok uzun olmuş kusura bakma canım 😂☺