Melike464860 Kizilkafaa bu haftalarda binebilirsin canım sıkıntı olmuyor. Bende haftaya 18 olacam aktarmalı uçuşla gidicem
Zehra65_ Kizilkafaa aynı soruyu bende az önce sordum yarın uçağım var 31+3 benimde rapor alamıyorum randevu bulamadım bilette Belirtmedim hamile olduğumu bol giyinip gideceğim artık umarım sorun çıkmadan evime giderim 😥
Bebek-C haftaya kadar herhangi bir belge sorgulanmaz. 28-36 arası rapor istenir. 36dan sonrasında tamamen yasak sanırım.
Kizilkafaa Bebek-C Çok teşekkür ederim, 23 haftalık hamileyim. İstemezler kesin olarak değil mi🙏🏻 içim rahatladı
Melike464860 Zehra65_ canım benim arkadaşım 35 haftada bindi hiç rapor almamış bile. Ceketimin önünü çektim geçtim hemen fark etmediler dedi inşallah sorun olmaz sende önüne çantanı felan denk getir
Birgul Kizilkafaa 25. Hafta da binmiştim istemediler ama 29. Hafta da dönüş yapacağım için belge almıştım hastaneden girerkende uçağa sormuşlardı
Zehra65_ Melike464860 bende hem bol elbise aldım hem montum geniş üstüne giyeceğim olmadı çantamı önüme doğru getiririm dediğiniz gibi çok mantıklı 🥰
Nisa1710 Kizilkafaa herhangi bir sorunun yok ise hiç bir şey olmaz 28 den sonra doktor raporu isteniyor
Melike464860 Zehra65_ hiç stres yapma zaten onlar sen demesen bilemiyorlar sistemlerinde felan görünmüyormus.