ppapatyaa kizlar 36+3 gunluk hamileyim bugun sacimi boyadim boyayan varmi benim gibi genellikle ilk 3aydan sonra boyanabilir yaziyo her yerde
Duranb ppapatyaa biz 20+4 us cnm ve dun boyadim ama organik ve havadar bi yerde... saclarim sari renk ve dipleri cok kotu cikmisti dayanamadim arrik ve Beyazlarim da bi hayli cok
cinderella ppapatyaa bende 39 haftadayım boyasam mı evde kendim kuaföre cesaret edemiyorum bişey olur mu ki ya
detetedmom404 Boyam aka aka iğrenç bi renk oldu ama korkuyorum sizin gibi Doğuma yakın boyarım diye teselli editörüm kendimi🤦🏻♀️
ppapatyaa Duranb aynen benim saclarim bakirdi iyice akti sacma sapan bi renk oldu bende acik kumral yaptim uzerine cok guzel oldu gorunuste guzel
Rmyskrkus Onu bilmiyorum ama ilk oğlumda 4 aylıkken mavi siyahtan bir kilo oryalle saç açtırdım diyebilirum hiçte birşey olmadi bu ikinci hamileliğin boyamadım hiç ama artık kendi renginde bırakıp ombre yaptıracağım için boyatmiyorum
Admzdlkurt Ben 2 aylıkken boyattım ama kuaföre gittiğimde bişey bilmiyordum aklımada gelmedi kuaföre sordum boyarken bişey olmaz dedi şimdi 4 aylık olduk doktorada demedim ama içimde bir korku var biseymi oldu bebeğime diye bu pisikolejiyle bir daha ömür boyu gitmem artık kuaföre