Sbm050421 Ozum12 alın vallahi her şeyin fiyatı sürekli olarak artıyor , sadece şampuan BİLE 120 TL mesela böyle böyle bir sürü parça var , ıslak mendil stokluyorum sürekli 😅 Hepsiburada da sleppylerde 1 alana 2. 1 tl kampanyası oluyor tavsiye ederim 😇
Tgceetali_08 Ozum12 cinsiyetini öğrendiğin anca başla bence öyle zamandayızki hergün herşeye zam geliyo. Ben 17de öğrendim ve hep indirimleri kovaladım
Deryy Ozum12 ayy dün başladım 33.haftadayım 😅 biberon emzik şampuan süt sağma pompası ve poşeti bebek pamuğu (ıslak mendil kullanmıorum) Müslin battaniyeler 2 adet omuz bezi seti ağız bezi seti Benm ikinci kızm bi tık eksiğim az😄normal yataktı anne yanı yatağı fln var bebek arabası bilmem ne büyükbaşlar var die rahat davrandım Birazda kıyafet alcam
zamaneannesi80 Haftadayım cinsiyeti bekliyorum alışveriş için ufak tefek örgü işlerini yapıyorum battaniye yelek filan ördüm malüm kış bebişi olucak 🥰 zamlardan dolayı bende büyük eşyalarıyla başlayacam oda takımı düşünmüyordum ama zam gelip durduğu için almaya karar verdk
Ozum12 zamaneannesi80 onları annem sen alma dedi annem örüyor benim küçüklük yeleklerimde duruyor eşiminkilerde duruyor onlarıda giydiririm diyorum inşallah Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin 😊
Hakiko Ozum12 Ben de kolay yaparım ederim diyordum ama gözümde baya büyüyor şu an ağırlaşmadan başlayın Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsiz size de sağlıkla büyüsün miniklerimiz💗
Doga_deniz Ozum12 Kızımda cinsiyeti öğrenince başlamıştım bu hamileliğimde de zaten beşik puset bebek arabası her şey var sadece kıyafet bakım eşyaları bez pamuk falan alıcam. Yine cinsiyeti öğrenince başlamayı düşünüyorum ama 21 hafta olduk daha göremedik bi türlü bu gidişle ne zaman başlarız tam bilmiyorum 😂
ebru2871 Ozum12 biran önce başla canım ben 33.haftadayım hala eksikler var tabi bazılarını doğumdan sonra alıcam
Hafize3536 Ozum12 ben cinsiyeti 16 haftada belli olunca başladım ama hep indirim takip ettim herşeyini uyguna aldım diyebilirim ve iyiki erken almışım şuanki pahalılığa denk gelmemesi iyi oldu çoğu şeyini tamamladım hatta 9 aya kadar indirimde ne bulduysam aldım🤣🤣 bide ilk bebek erkek tarafında ilk torun olunca kaynanam herseyini alıyor yani 🤣
Ozum12 Hafize3536 bizde öyleyiz ilk bebek ilk torun iki tarafada 😂 onlar alalım diyordu ben durduyordum acelesi yok diye başlayalım artık dediler bugün dedim ne istiyorsanız alın diye benden hepinize izin iki tarafda istekli oluyor 😂😂😂😂
baharsanci Dilara71 bence babasıyla almak daha iyi olur hem size hemde babasına iyi gelir biz alışveriş yaparken çok eğleniyoruz 🥰
Cananyildiz Ozum12 valla liste yaptım o kadar çok eksik var ki anca biter, görüyorum ki herkes cinsiyetten önce başlamış ben gec bile kalmışım 😂😂
Kubra_miray_szr Ozum12 bende 21 haftayım ilki kızdı ondan kalan çok şey beşik bebek arabasi kaç parca renksiz kiyafet zaten kalan puset hastane çıkışları benim ihtiyaçlar kaç tulum ama senin ilker yavaştan al