Hakiko Ozum12 büyük parçalardan başlamakta fayda var örneğin beşik bebek arabası mama sandalyesi kangurusu ekektrikli ana kucağı vs bunları unisex alabilirsiniz. Cinsiyet kesinleşene kadar biberon emzik emzirme ürünleri( göğüs pedi göğüs kremi göğüs kalkanı sağma makinesi ağız mendilleri emzirme minderi vs) alabilirsiniz. Kendinize gecelik pijama vs alırsınız. Bez ıslak mendil indirimde denk geldikçe stok yaparsınız bez belki uymaz bebeğe ama ıslak mendil temizleme pamuğu alt açma örtüsü stoklanabilir. Cinsiyeti öğrendikten sonra battaniyelerini örtülerini giysilerini (küçük bedenlerden az beden büyüdükçe çok parça olacak şekilde yapabilirsiniz) alırsınız. En sona da hediyelik vs yaptıracaksanız onları alırsınız. Alınacaklar çok olduğu için uzun sürüyor alışveriş Ben bu sıralamayla yaptım
Prensannesiiiiiii zamaneannesi80 ben bir kere tek gittim doktora özele gittim bugün annemi devlete getirdim gelmişken doktora görüneyim dedim sadece bu doktor tek vardı güvenmemekle haklıymış çok ilgisizdi bir hafta sonra falan özele gidecem gene
Ozum12 bebekrehberi yok oda yapmıycağım genel beşik kıyafet vs şeyler olacak ama yinede çoğu kişi son zamanlara bırakma diyor 🤭
canserko Ozum12 ayyy ben duramamm. Cinsiyetini öğrenmeden bile daha ebebek e gidip geziyordum bi tane atlet alıyordum vs :D
ebru2871 Ozum12 biran önce başla canım ben 33.haftadayım hala eksikler var tabi bazılarını doğumdan sonra alıcam
Ozge Ozum12 cinsiyeti öğrenene kadar büyük şeyleri unisex renklerde aldık. Mesela koyu gri araba, gri park yatak, ahşap beşik vs. Cinsiyet kesinleşince indirimleri takip ede ede kıyafetlerini ve diğer eşyalarını aldık.
Prensannesiiiiiii Ozum12 yok yani bilmiyorum sordum dedm cinsiyeti belli değil mi yok dedi demedi göstermiyor falan sadece yok dedi