Tubakskn11 Tubmavi benımkı kıs bebegı olacak ıkı tane muslın aldım normalde cok kullanıslı ama yeter dıye dusunuyorum kıs ıcın
Tubmavi Tubakskn11 doğru diyorsun çünkü bana hep yaz bebeği çok al dediler 4 aldım daha çok alan da var.
Tubakskn11 Glytmt_rk98 ısımlıden bahsedıyosanız bebeqon ınstagramda ordan yaptıran arkadaslarım oldu bılgınız olsun gayette guzeldı
Subatgelini Yenianna ya kuzum herkesin düşüncesi farklı alınacak o kadar eşya kıyafet ıvır zıvır var ki ufaktan şimdiden başlıcam kıyafet vs büyük eşyaları 5-6aylıktan sonra yapmayı düşünüyorum
Tubakskn11 Ozum12 ıyıkı almısız dedık esımle bu fıyatlardan sonra cınsıyetı bekledıkten sonra alıncaklar kalmıstı bakıyorum hala cok eksık var ama cok yuksek rakamlılar bıttı :)
Ozum12 Marblingg Başınız sağolsun özür diliyorum Rabbim evlatlarımızı sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Kubra_miray_szr Ozum12 ben 22 haftaya gircem hic bisey yok corap bile😁😁cinsiyet değişebiliyor 6 aya 7 ye kadar bekliyeyim 6 bitsin halaa çok acele iyi değil ne olut olmaz Rabbim hayırlısını hepimize versin
Ozum12 Kubra_miray_szr amin inşallah bende 23 haftadayım yok daha yok bişi😂 canım detaylıya girdiysen değişeceğini sanmam 😁