İlk doğumum normaldi. 7-8 saat kadar sancı çektim beni nolur bayıltın sezeryana alın diye yalvardım öyle canım yandı ama doğum yaptım o an bitti bütün acılarım kuş gibi hafifledim servise çıktığımda ise hemen kalkıp yürüyebildim sadece otururken biraz dikislerm acıyordu dikişlerin olmadığı tarafa doğru oturdum. oğlum küvezdeydi yanına hemen gidip görebildim.
İkinci doğumum daha 23 gün önce sezeryan oldu. Belden uyuşmalı oldu çok korktum ameliyata giderken, ameliyathane de hissettiklerim beni çok korkuttu servise çıktığımda ise ağrılarım başladı ve düşündüğüm ilk şey ben ayağa nasıl kalkıcam oldu çünkü yatakta bile kıpırdayamıordum ve ikinci bebeğim yine küveze alındı ertesi gün bile sadece odanın icinde yürüyüş yapabildim. 1 hafta kadar yataktan kalkarken çok zorlandım. 23 gün oldu ama hala karnımın ici acıyor haliyle anca toparlayacak dikişler kendini. İki doğumunda hem kolay hem zor yanları var gelip geçici hepsi hiç geçmeyecek sanıyorsun ama geçiyor rabbim hakkınızda hayırlısını versin bebeğiniz ve sizin için 😇