Hilalmlkc Merhaba arkadaşlar bende çok şükür rabbime cumartesi günü kavuştum kızıma 39+0 Doğum oldu cuma gecesi 4 te sancım vurmaya başladı bekledim sabahı biraz daha arttı eşime doktorumu ara söyle dedim doktoru aradık ve direk Doğumhaneye gitmem gerektiğini söyledi gittim tansiyonum bakıldı ve Doğumhaneye girdim ebe açılmam var mı diye yatırıp baktı daha yeni başlamış Doğum korkmamam gerektiğini yatıp beklemem gerektiğini söyledi yattım sancım adet sancısı gibi vuruyo azar azar saat 9 oldu doktorum geldi oda sakince beklemem gerektiğini söyledi benim sancılarım çoğalmaya başladı ve doktorum suyumu patlattı işte benim için herşey ondan sonra başladı sancılarım dayanılmıcak kadar çoğaldı rabbime yalvarıyorum olsun artık diye saat 12 de tekrar muayene edildim 3 cm açıklık vardı daha ve geceyi bulur dedi doktorum başımdan vurulmuşa döndüm odama çıkarttılar orda beklemem gerektiğini söylediler eşime yalvardım nolur sezeryan olayım dayanamıyorum diye oda o halimi görünce doktorla gitti konuştu 1 gibi ameliyata girdim ama inanılmaz derece de titriyorum Doğum sancısı çekiyorum ve üşüyorum bebeğime bişey olacak diye ayrı korkuyorum beni bayıltın artık diye yalvarmalarımı asla unutmuyorum 13:45 te kızıma kavuştum rabbime şükürler olsun ikimiz de iyiz şimdi herşey onu görene kadardı gerçekten şuan ağrılarım var doya doya sevip koklayamıyorum ama buda geçecek inşallah rabbim herkese hayırlı sancısız doğum nasip etsin☺️☺️
Tuba704 Cybell sanırım sezeryan olmuş🙈 Bende bundan korkuyorum çünkü herkes sancıların zorluğundan bahsesiyor😭😭
Elifvegul Bende 39 haftayım bekliyorum. Hiç korkmuyorum. O acıyı duymak istiyorum. Nasıl birşey olduğunu merak ediyorum, ve kendimi güçlü sayıyorum. Yani dayanabileceğim düşünüyorum.