Ss1 Kizlar bugun tahlil verdim barkod numarası vermediler e nabiza da dusmuyor😔 acaba tahliller hala açıklanmadı mi yoksa dra mi gitmem gerek
Gizem--16 Ss1 aynı sorunu bende yaşıyorum sonuçları orda göreyim girmeyeyim doktora diyorum ama mecbur doktora gidiyorum ama doktor baktiktan sonra düşüyor e nabiza
zls33 Ss1 sağlık ocağının kendi sayfası var yaşadığınız ilin. Ordan barkod ve TC ile bakabilirsiniz. İsterseniz verirler
Reyhan35 Ss1 ben hiç e nabızdan bakmıyorum sonuçları atıyor hemşire bende takipli olduğum doktora atıyorum hiç uğraşmıyorum e nabızla falan
Nskyhn Ss1 benim de gözüküyor ama bazen e.nabizs girdiğimde gözükmüyor sistemsel hata diye düşünüyorum
TeoMom Ss1 Aslında ertesi gün e nabıza düşmesi lazım ama gözükmüyorsa doktora gideceksin mecbur bir dahakine de barkod numarasını istersin canım
Nil2736 Ss1 en az 1 hafta geçti benimde öyle gözüktü. Ama sağlk o. Hemşiresine mesaj attm. O bana sonucları gönderdi. Dr na sonclrnı vericksen sende hemşireden iste boşuba gitme tahlil sonclrn için
Tubmavi Ss1 nadiren görünmüyor. Ama çoğu görünüyor. Ben bi iki kere görmedim doktora gittikten sonra çıktı.
mhmmddgc Ss1 Sağlık ocağında alınan kanlar a halk sağlığında çalışılıyordur yada ilçedeyseniz ilçe devlet hastanesinde. İlçe devlet hastanesindekiler görünür ancak halk sağlığındaki Yansımayabiliyor. Tamamen kullanılan sistemle alakalı bir durum
birpatiningolgesinde Ss1 düşüyor ama gec düşüyor canım. Sağlık ocagında hemşireyim. 2 gün sonra düşmüştü benim kendi sonucumda ama yarın sabahtan ara sen azcık sabret 🙏🏻