miraninannesii Kızlar merhaba 25+4 haftalık hamileyim bugün bebeğim çok hareketsiz toplam 3 5 kere hareket etti normalmi bu haftalarda sizce
moom222 miraninannesii benmde bazen az hareket ediyor bazen çok haftaları ilerliyor yerleri daralıyor ondan ola bilir mi acaba 26 haftaligim bende bazen çok küçük böyle zor hissediyorum bnde
svbarut miraninannesii bu haftalarda bebek henüz çok güçlü degıl yanı hareketlerin hepsini hissedemezsiniz. 30 lu haftalara geldiğinde daha sert hissedeceksiniz. Bence telaş yapmayın. Muayenede bi sıkıntı yoksa rahat olun siz de
svbarut miraninannesii bir de bir yerde okumuştum günde toplam 10 dk hareket normal olanmış. Aynı saatlerde mi oluyor ona da dikkat edin tabi burada sizin hareketli ve dinlendiğiniz zamanlar da etkiliyor. Siz istiharat ettiğiniz zaman bebek hareket eder.
miraninannesii moom222 Normalmi acaba doktorunuza sordunuzmu ben Perşembe günü gidicem acaba erkenmi gitsem diye tereddüt de kaldm
moom222 miraninannesii sormadım cnm da arkadaşlar haftası küçük 28 en sonra hareketlenmeye daha çok başlıyorlar dedi şuan hareket ediyorsa skinti yokrur bnce bnm daha iki hafta var rendevuma cnm
miraninannesii moom222 valla canım bugün hareket etti ama dünkü jadar çok dgl az az ediyor ilk olduğu için tedirginim😔 ben doktoruma sorunca bilgi veririm sanada canim
moom222 miraninannesii benmde ilk canm ama korkma banada bazen oluyor haber ver tab cnm benmde gitmem daha var ama korkma sakin kal sola yat dinle biraz kendn belli br haftadan sonra on kez hareket etmezse endişelenin demsti br arkadaş
miraninannesii svbarut canım inanki akşama kadar dinlendik bugün yok oynamadı gece biraz hareketlendi bakalim küçük bey bugün nasıl olucak