Ayayya Sevgili gebe hemşirelerim, giyilebilir göğüs pompası almayı düşünen veya kullanan varsa deneyimlerinizi duymak isterim. Nereden ve hangi marka almak lazım? Gerçekten fark yaratır mı? Yenidoğan için göğüs pompalarına gerek oluyor mu?
Mltmsncn Ayayya Giyilebilir nasıl oluyo bilmiyorum ama ben mamajoo nun elektrikli pompasını kullanıyorum. Bebeğim 1 aylık sütüm basta yoktu sağa sağa geldi sonrasında da meme reddiyasadıgım için hep sağıp vermeknzorundayım bnce önemli bir ihtiyaç
Fatma0090 Ayayya bitane al norml elektirikli gogus pompası sürekli sağmıcaksın emzireceksin zatn ne gerek var ben wee nin elektirikli pompasını almıstım 500e
Ayayya Mltmsncn Çok teşekkür ederim. Giyilebilir olanlar şu şekil olanlar. Sanırım eller serbest şekilde sağım imkanı veriyor. Dışarıdan belli de olmuyormuş. bhttps://www.hepsiburada.com/youha-pilli-bpa-icermeyen-gogus-pompasi-yurt-disindan-p-HBCV000000A9QA
Rumuz_07 Mltmsncn bende mamajoo düşünüyorum ama bana iyi gelir mi bilemedim🤦🏻 çok kararsız kaldım elektriklide hangisi iyidir diye herkes bir marka önermiş
mrs_elisah Rumuz_07 bende mamajo kullandım 9 ay baya memnunum. İkinci bebekte yine kullanacağım inşallah
Mltmsncn Rumuz_07 ben mamajoo yu öneririm cidden. Gayet güçlü çekimi. Trendyolda listeye eklediğiniz markaların yorumlarına bakın isterseniz. Orda baya yorum var
Rumuz_07 mrs_elisah sizde teklisini mi aldınız ben tekli düşünüyorum ama marka konusunda dediğim gibi herkes başka marka dedi birine iyi gelen diğerine gelmemiş ama sanırım mamajoo alcam
mrs_elisah Rumuz_07 bende tekli elektirkli usb göğüs pompası modelini kullandım. Aslında ilk aklımda lansinoh vardı ama memnun olan kadar çabuk bozuluyor çekiç gücü düşüyor diyen de çok vardı o yüzden eşim araştırdı mamajo aldı. Baya memnun kaldım.