Gamzecik Bugün 37+4 düm ama ultroson da 36+3 çıktı bacak boyu 35 ile uyumlu. Boynunda kordon var. Sag damarda tıkanıklık çıktı benim. 10 günde 100 gram almış bebeğim. Beni Cuma günü çağırdı hareketlerini takip et dedi. Lütfen siz açık olun. Kilo alımı yavaşlamış galiba. Sizce gidişat ne olucak. Bana teselli veriyor herşey iyi güzel ama neden 4 gün sonra tekrar çağırıyor ki. Gelişimi yavaşladı. Bana sezaryan günü mü vericek cuma. Ben suni sancı istesem olur mu ki? Lütfen yardim edin şuan çok üzgünüm. Ahhh bir kucağıma evladımı sağlıkla alsam Allahım daha ne isterim senden. Ve kilosu şuan 3 kilo
deletedmom6295 Gamzecik gelişim yavaşlayınca ilaç verip vermeme ciğer geliştirici yapıp yapmama konularında karar vermek için randevuları sıklaştırıyorlar. bende de çift taraflı damar direnci var 26. haftada gelişim azalırsa daha sıkı takip edeceğini söyledi doktorum çok da endişeli değilim bu açıdan çünkü doktoruma güveniyorum
Ozge1008 Gamzecik canım hamile olduğumu öğrendim ilk muayenede doktor bana ilk aylarda ayda bir, ortalarda 15 günde bir, son haftalara doğru 2-3 günde bir geleceksin demişti. Hemen kötüye yorma içini ferah tut. Kontrol amaçlı çağırmıştır
Albertos Gamzecik içini ferah tut arkadaşım bebekte etkileniyor. Allah yardımcın olsun herşey güzel olcak Allah neyi nasip ederse kul onu yaşarmış ve yaşıyoruz canım rahat ol 🙏🏻
Irmakelizim06 Gamzecik büyümesi yavaslayınca doğuma alıyolar azda olsa alırsa gram gram doğuma almazlar günü normal ama kilosuda iyi şuan inşallah sağ sağlim kucağına alırsın
Tomrisinizi Arķadasimda benzer bi durum vardi kizi 2500 dogdu once suni verdiler hic acilmadi sezaryene aldilar. Allah hayirli saglikli kucaginiza almayi nasip etsin.
Gamzecik Ozge1008 Bende gelişimi yavasladıgı için görmem istedi bence😓Yanımdaki kadın 39 haftalık diğer haftaya gel demiş
Polikistikanne Takipte kalmanız gerekir her ihtimale karşı. Kendinizi strese sokmayın ve sezeryandan korkmayın. Eskiden zordu sezeryanlar şimdi eskisi kadar zor değil emin olun. Ayrıca doktorunuza güvenin kendinizde söylemişsiniz tek amacınız bebeğinizi sağ salim kucağınıza almak olsun 🙏🏼
Gamzecik Polikistikanne Allah razı olsun. Bende polikistik anneyim. Zor elde edilince insan daha da üzülüyor. Ağladım şimdi eve gelince dayanamadım. bakamıyor muyum ben bu bebeğe diye
deletedmom6295 Gamzecik tuzu bir süre tamamen hayatınızdan çokartın suyu da bol için ki kan daha akışkan oldun. bana böyle dedi doktorum tuzu zaten az kullanıyorum ama maden suyu içiyordum onu bıraktım
Polikistikanne Gamzecik evet zor olunca daha çok üzülüyor insan ama inanın zor olunca daha güzel. Rabbim hem dert veriyor hemde hiçbir derdi olmayan insana nasip etmemişken bize ediyor. 🙏🏼 Hem bugün doğsa hem haftası hem kilosu gayet iyi durumda merak etmeyin. Ne örnekler var içiniz rahat olsun bakamamış olsaydınız bu haftaya gelemezdiniz zaten. Az kalmış bakın ❣️
58Vildan canım bana hep bebeğin bacak boyu 3 hafta geri de küçük bi çocuk 3 kg ya doğar ya foğmaz dediler her gitmeme de az az alıyodu haftada 100 gr a yakındı 40+5 te yine aynı şeyleri söylediler 3 kg bacak boyu kısa diye ve benim bebeğim 3.750 gr 52 cm doğdu başka hastanelerde aynı şeyleri söylemişti onun için fazla üzülme kordonda haraket ettikçe düzelir bol bol dua et
Melihaa Bebeğin yaşam sınırını aştı artık bu kadar endişe etme Allahın izniyle hiç biley olmaz sezeryan olsa ne olur ki normal diye şartlama kendini sezeryanda dese sağlıkla gelsin yeterki benim annemdede damar tıkanıklığı vardı üç tane doğurdu kalbini karartma