Tospikannesiiiii Nazli18 ilk gebeligimde olsa inan degişmez derdim ama şuan 2. Ve hala net degil 16 da yım 😂
Eylul63 Nazli18 Merhaba ben 12 haftamda öğrendim erkekti oğlum çok şükür şuan 3 yaşında şimdi ikinciye hamiley bakalım bunu ne zaman öğreneceğim
Tospikannesiiiii Eylul63 aynı benden oglum da öyle ögrendim ve degişmedi şimdi 12 de erkek gibi hissettirdi 14 de çıkıntı var ama erkek diyemem dedi 15 de başka doktora gittim kıza benziyor haftaya gel netleştirelim dedi
2_kezannelik Nazli18 benimde ilk gebeliğim de 10.hafta da tahmin edilip 12 hafta tamamen erkek dendi ama cinsiyet kız ise biraz geç öğreniliyorms
Tubmavi Nazli18 11de öğrendim doğru çıktı ama kesinlik için çok erken bu ihtimalle çekim yapılmaz. 16-17ler daha net.
aleynaasil Merhaba, bize de doktorumuz 12. haftada kız, 14. haftada erkek dedi sonra ikisi arasında gidip geliyorum bayramdan sonra tekrar bakalım dedi 🙈
gozdeyagci Nazli18 ben genetik test yaptırmıştım. Test vasıtasıyla öğrendik. Ama ultrason için erken.
Temmtemm Nazli18 12. Haftamda özeldeki bi Dr erkeğe benziyo ama kızın cinsiyetinin oluşumu 4.ay civarı tamamlanıyo o yüzden net bişey diyemiyorum dedi. Ayrıntılı ultrasona kadar da devlet hast. görünmüyor diye söylemediler 21. Haftada ayrıntılı ultrasonda kız olduğu netleşti. Bence çok erken bu haftalar 🌼