Karelinannesi Kızlar kıyafet olarak soruyorum aklım aşırı karışık hava sıcak olacak ama sonuçta yenidoğan o yüzden kısa mı uzun mu almalı, 0-1 kaç tane, 0-3 kaç tane ne almalı vs önerilerinizi bekliyorum 6 aya girdim hala birşey almadım bilemediğimden 🤷🏻♀️
Anne88 Karelinannesi canm bende Eylül de doğum yapcam Allah nasip ederse şuan almıyorum 8. Ayda felan almaya baslicam çünkü hava şartları çocuğun kilosuydu su bu kestiremiyor insan
Nil2736 Karelinannesi ya oğlumdan kalanlar vardı. Kardeşimin kızından kalanlar. Bi kaç parçada ben aldm. Saçma sapan bi sezon oldu. Ne yaz ne kış ne bahar. Uzun da var kısada. Okadar çok kıyaft var ki… yani aslında hastane çıkışları okey en az 6 7 tane takım var. Sonrası zıbınlar badiler tulumlar. Dağ başında yaşamıorm nasısa dedim. E bebek özellkle 5 dklık mesafemdeç ihtiyç halinde gidip alıcam çoğunlkla. Ağustos eylül çok kafa karıstırıcı çünkü heleki bu yeni mevsim şartlarında. İnsan kestiremio. Baksana mayıs ayındayz hala kombi yakıoz 😀
zeytinkiz Karelinannesi tecrübeli olarak söylüyorum 0-1 asla alma. 0-3 ay da 4 den fazla alma. Zaten hastane cıkısı da da oluyor 15 gün giyebildi kzıım 🙄🥴 sonra 3-6 aya gectik. 3700 54 cm dogdu. Bebek kıyafetleri kalıpları cok küçğk aya göre almayın bence ben hep büyük almıştım iyiki öyle yapmışım. En cok 6-9 ay ve üzeri almıştım 🤭🤷
Cananyildiz Karelinannesi ben 5 er tane alıyorum. 5 tane yeni doğan 5 tane 0- 3 ,5 tane 3 -6 ay. Bizimde eylül sonuna falan denk gelecek Allah izin verirse uzun kollu tercih ediyorum
_Arslan_ Anne88 bnde ağustosta doğum yapicam kısmetse ama hem kısa kollu hem uzun kollu aldım bnde Ağustos doğumluyum annem çok kalın alma sen sicaktan isilik olmustun dedi bnde akşam için uzun kollu gündüzde kısa kollu giydirirm dedim öyle aldım
Karelinannesi Anne88 8. Ay geç olmaz mı canım ya hani hem ağırlaşırsın hem üşenirsin en kötü erken doğum yaparsın 🤷🏻♀️ Sen bilirsin ama yinede o kadar gecikme derim ben 💐
Karelinannesi Nil2736 bende birşeyi fazla alıp israf etmekten yana değilim bende diyorum ihtiyaç oldukça alırım e bebekle aramda 10 dakika var 🥳 ama işte ön hazırlık için neyi ne kadar alsam bilemedim
Cananyildiz zeytinkiz bence bebekten bebege değişiyor bebeginiz maşallah kilosu iyiymis bebeği 2.5 kg doğan anne de az aldığı icin pişmanlığını yazmıştı buraya. Tabiki cok abartmamak gerekli ama
Karelinannesi zeytinkiz not aldım canım çok teşekkür ederim 🙏🏻 Özellikle annelerden bekliyorum yorum 💕
Anne88 Karelinannesi evet canm geç olabilir ama bende iki görümce iki kız kardeş var diyor sen büyük esyalarini al kıyafet işi bizde ben de o yüzden çok odaklanmiyorum yeni dogana bide ilk doğumum olcak açıkçası ne alcam bilmiyorum😆
Nil2736 Karelinannesi yani işte al bi kaç tane hastane çıkışı. Ha al diorumda ben kendi hastane çıkış setini kendim yaptm. Hem daha uygun oldu hemde saçma sapan ıvır zıvır olmadı. Yenidoğan zıbın tulum alt üst takım şapka eldiven müslin penye battaniye ve müslin battaniye falan alıp set yaptm. Renkleri modelleri uydurdm .bide ikizlerm olucak. Görsen özel yaptırmşm gibi oldu. Sende böylw yenidoğan yazanlardan topla. Bide 0.3 ay al bişeler. Zamanla işte ihtiyç belli olck mevsimsel alırsn bak 10 dk dion. Çok kasma
Cananyildiz Askiletotomsu yanlış yazmışım 😂 ben hem 0-3 ay hem yenidoğan yazan karışık tercih ediyorum takımları ölçüleri vs yazıyor aslında ama detaylı incelemedim
zeytinkiz Cananyildiz Evet dogru ama son aylarda ortalama dogacak kılo bellı oluyor. Bana 38.haftamda 3900 gr demişlerdi ama oynama yapar kılosu demişlerdi 41.hafta 3700 dogdu. Ordan anlayabilirsiniz. 🤭😇
Cananyildiz zeytinkiz son aylara bırakmıyorum açıkçası eksik çok zaten anca toparlanır ,18. Haftamdaym başladım 30. Haftadan sonrada çantamı hazır etmek istiyorum 🥰
zeytinkiz Cananyildiz dogru bende öyle yapmıştım 🤭😄 36.haftamda herşeyi hazırdı. Hayırlısı olsun ya küçğk gelmesinde büyük kıyafetlere bişey olmuyor daha iyi. Benım kız eldiven istemezdi bende kollarını cekerdim 😄